Ma napközben szopnék szép kemény farkat végig de dugható is vagyok helyem van, Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén.
Bekescsaban szopnek méretes borotvált faszt. Bi pasi vagyok. Szopass, alázz keményen.
Békéscsabán férfit keresek kölcsönös élvezetekre, masszázst vállalok
Sziasztok! Eljátszottatok a gondolattal, hogy az együttléteitekbe még egy férfi társaságát keresitek? Esetleg már tapasztalattal rendelkeztek, és tudjátok mekkora izgalmat és élvezetet okoz a hármas felállás? Ha éppen férfit kerestek az élvezetek halmozására, és egy 38 éves, sportos testalkatú férfi közeledésére gondoltatok, akkor az adatlapom szerint szívesen ismerkednék Veletek.
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak

Sziasztok,holnap indulunk Siófokra Kecskemètről,aranyos pàrt szívesen elvszünk.
sziasztok cuckoldra nyitott párokkal ismerkednek akik tudnanak fogadni leginkabb hetvegen! utazni tudok tav nem gond!
Hétvégén napközben érdemes lemenni, déltől kb 5 óráig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 23:05
Törölt felhasználó (4668660)

Mi voltunk kinn pènteken,Algyőn,igaz direkt kèsőn mentünk,mert mèg nem voltunk ott,ès nem tudtuk merre is van pontosan..vègül megtaláltuk..nem nagy az a partszakasz,valahogy nem hiszem, hogy ott valami èlet szokott lenni.Vagy van más tapsztalat?
Algyői közös nudizásra keresünk ápolt normális párokat vagy lányokat egyeztetett időpontban. .Privátba keressük egymást.
Bekescsaban szopnek méretes borotvált farokkal rendelkező pasit. Bi pasi vagyok.
Valaki szarvas környékén használna kedvére? Hely van. Pervi ok. Sőt
Sziasztok, Csongrád körös napokon pár esetleg hölgy? Privàtban írjatok.
Békéscsabán férfit keresek, masszázst is vállalok
Sziasztok szép napot mindenkinek esetleg popsikedvelő hölgyike?

Szeged környékén valaki ?
Aug. 8-ÁN Baján tartózkodunk az esti órákba! Hölgyet keresünk a pár hölgy tagját kényeztetni!
Holnap Békéscsaba Kecskemét vonalon leszek akad esetleg hölgy aki kalandozna egyet egy kedves 40-es pasival?
Sziasztok!
Kiskunfélegyházán keresünk 30-40 év közötti kezdő párt közös időtöltésre. Részleteket privátban megbeszéljük!
Kiskunfélegyházán keresünk 30-40 év közötti kezdő párt közös időtöltésre. Részleteket privátban megbeszéljük!
Sziasztok.
Két negyvenes pasi keresne ma estére hölgyet vagy bevállalós párt! Dunaújváros, Szalkszentmárton, és környékéről! Kölcsönös szimpátia esetén volna hely, ahol tudunk szórakozni, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba! Diszkréciót mindenképpen biztosítjuk, és meg is köszönjük! Kellemes, élményekben gazdag ismerkedést kívánunk mindenkinek!
Két negyvenes pasi keresne ma estére hölgyet vagy bevállalós párt! Dunaújváros, Szalkszentmárton, és környékéről! Kölcsönös szimpátia esetén volna hely, ahol tudunk szórakozni, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba! Diszkréciót mindenképpen biztosítjuk, és meg is köszönjük! Kellemes, élményekben gazdag ismerkedést kívánunk mindenkinek!
Sziasztok hölgy vagy párhoz csatlakoznák akinek van kedve hozzám írjon kecskemét környéke
Sziasztok
Ma idösebb hölgyet kényrztetnék ma bácskiskunban, 22 éves vagyok, ha valakit érdekel irjon. Minden vágyát valora váltanám
Ma idösebb hölgyet kényrztetnék ma bácskiskunban, 22 éves vagyok, ha valakit érdekel irjon. Minden vágyát valora váltanám