Mai napon délután szívesen csatlakoznék párhoz de sok mindenben benne vagyok.
Szívesen ismerkednénk párral vagy , hölggyel akár személyes vagy web kamerás játékhoz. Mielőtt írnál kérlek olvas adatlapot ! Köszi
Sziasztok szép napot mindenkinek

Sziasztok! Szívesen kinyalnék egy szép puncit Szeged környékén.
Üdv holnap reggel Szegeden valaki? 40 és pasi vagyok
40 és férfias férfi vagyok csongrád megyében még mindig keresem átlagos párok hölgyek ismeretségét minden meg oldás érdekel
Cuckoldra nyitott párral ismerkednek ahol a férjet izgatná ha dugas közben izgathatnám oket! Hely kellene utazni tudok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Normál testalkatú, mindkét részről biszex párral szívesen kerülnénk közelebbi ismeretségbe, leginkább most pénteken Szegeden a 3majomban a full bi partin.
Békéscsabán masszázst vállalok férfiaknak.
Pár házibarátja lennék
Cuckoldra nyitott párral ismerkednek ahol a férjet izgatná ha dugas közben izgathatnám oket! Hely kellene utazni tudok!
Párt vagy szóló lányt keresünk, szegeden tudunk fogadni, ha felkeltettuk érdeklődésetek írjatok privátban
Gyulán nyaralok, hölgyet, párt keresek. Nagyon kivagyok éhezve
Adatlapot olvass.

Szia. Napközben jóban ráérnek. Megoldható?
(Ez egy válasz xlsss1 üzenetére (2022. 08. 09. kedd 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Napközben jóban ráérnek. Megoldható?
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2022. 08. 09. kedd 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 05:34

Sziasztok. Szeptember közepén Szarvason töltünk egy hétvégét. Adatlapunkon leírtaknak megfelelő pasit keresünk.
Sziasztok!
Péntek délelőtt hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék a hölgy örömére!
Ha egyedül érzed magad és magányos vagy akkor jelentkezz és kellemes társaságod leszek.
Ha párban vagytok és kiszeretnétek próbálni valami újjat vagy csak szeretnétek még egy partnert akkor írjatok!
Puszi Gábor
Péntek délelőtt hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék a hölgy örömére!
Ha egyedül érzed magad és magányos vagy akkor jelentkezz és kellemes társaságod leszek.
Ha párban vagytok és kiszeretnétek próbálni valami újjat vagy csak szeretnétek még egy partnert akkor írjatok!
Puszi Gábor
Pénteken és szombaton ismerkednénk.

Sziasztok. Szeptember közepén Szarvason töltünk egy hétvégét. Adatlapunkon leírtaknak megfelelő pasit keresünk.
Privát üzenetet kérnénk