Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Gyulai sexpartner hölgyet keresek szép mellel! Várlak irj!
Kecskemét környéki párhoz csatlakoznék
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok
Színes bőrű vagy ázsiai srácot keresek a feleségem részére Szegedről
Színes bőrű vagy ázsiai srácot keresek a feleségem részére Szegedről
Sziasztok szép napot mindenkinek
nincs a környékben egy popsi kedvelő hölgyike sem?

Eladó a menyasszony!

Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Szegedről Pécs felé,hölgynek fuvar?
Sziasztok
Szegeden és környékén keresek fülledt erotikára kapható hölgyet.
Kor nem számít közös szimpátia esetén
Én igényes 32 éves szegedi férfi vagyok.Sok mindenbe benne vagyok többes,szex a szabadban csak a fantázia szab határt. Semmi homo !!!

Szegeden és környékén keresek fülledt erotikára kapható hölgyet.
Kor nem számít közös szimpátia esetén

Én igényes 32 éves szegedi férfi vagyok.Sok mindenbe benne vagyok többes,szex a szabadban csak a fantázia szab határt. Semmi homo !!!
Kedves mmmmm! Köszönöm a hozzászólásod,de azért írtam hogy nagy részt mert volt 1-2 olyan találkám ahol kevés voltam..Akkor fènyeznèm magam ha azt írtam volna hogy minden csaj lehidalt tőlem mert úgy megdugtam őket..Szerintem ismeretlenül nem szép dolog bunkózni.Tovabbi szép napot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 14. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 14. vasárnap 19:43
Törölt felhasználó (4604022)

Öndicséret büdös!
Sziasztok.
Magára igényes 31 éves férfi társat keres kecskeméten, férfi vagy nő személyében. Vagy párokhoz is szívesen csatlakozok. Magamra nagyon igényes vagyok, amit elvárok a másiktól is, és nem dohányzom! Írjatok bátran!
Magára igényes 31 éves férfi társat keres kecskeméten, férfi vagy nő személyében. Vagy párokhoz is szívesen csatlakozok. Magamra nagyon igényes vagyok, amit elvárok a másiktól is, és nem dohányzom! Írjatok bátran!
Pár házibarátja lennék
Sziasztok! 34 éves 180cm magas 76kg hetero pasi vagyok.
Szívesen imserkednék Kecskemét környékén hölgyekkel, párokkal.
Hellyel sajnos nem rendelkezek
Higiénia és diszkréció fontos számomra amit viszont is elvárok
Szívesen imserkednék Kecskemét környékén hölgyekkel, párokkal.
Hellyel sajnos nem rendelkezek
Higiénia és diszkréció fontos számomra amit viszont is elvárok
Ma ferfit kényeztetnék hellyel rendelkezőt keresek szeged vagy kecskemét
Öndicséret büdös!
(Ez egy válasz csupaszsrac üzenetére (2022. 08. 14. vasárnap 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 14. vasárnap 18:50

Sziasztok!Kecskeméten keresek egy igényes, jó kedélyű hölgyet,kortól testalkattól függetlenül.A lényeg hogy érezzük jól magunkat.ui.:több idősebb partnerem is volt és nagyrészt kedveltek is..

Sziasztok!
22 éves srácként keresem partnerem hosszabb távra egy kedves lány/nő személyében, Szeged környékén.
Találjuk meg egymást.
22 éves srácként keresem partnerem hosszabb távra egy kedves lány/nő személyében, Szeged környékén.
Találjuk meg egymást.

Sziasztok!Kecskeméten keresek egy igényes, jó kedélyű hölgyet,kortól testalkattól függetlenül.A lényeg hogy érezzük jól magunkat.ui.:több idősebb partnerem is volt és nagyrészt kedveltek is..

Holnap a Gyulai strandon rosszalkodnek
Sziasztok! Olyan nővel ismerkednék akit vonz a strapon szex, illetve női ruhát kedvelő/CD bisex, meleg pasikkal is ismerkednék.