SZIN-en ma par aki szeretne egy plusz pasit?
Sziasztok! Eljátszottatok a gondolattal, hogy az együttléteitekbe még egy férfi társaságát keresitek? Esetleg már tapasztalattal rendelkeztek, és tudjátok mekkora izgalmat és élvezetet okoz a hármas felállás? Ha éppen férfit kerestek az élvezetek halmozására, és egy 38 éves, sportos testalkatú férfi közeledésére gondoltatok, akkor az adatlapom szerint szívesen ismerkednék Veletek.
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak
Sziasztok kecskemétiek

Sziasztok!
Ma már elérhetőek vagyunk itt! Párt keresnénk első sorba , v masszőrt! Privi!
Ma már elérhetőek vagyunk itt! Párt keresnénk első sorba , v masszőrt! Privi!
Ma délelőtt szopnék szép kemény farkat végig de dugható is vagyok helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén.
Ma tali a munkahelyemen? Lehet játszani..
sziasztok most 7végén ra éro s fogadni tudod cuckoldra nyitott párok vannak-e itt akiket izgatna ha dugas közben oralisan kényeztethetném mindkettojuket?
Péntek este Szegeden kukkolhato pár?
Mai napon Kecskeméten keresek?
Ma Kecskeméten bi pasi?
Sziasztok !A hétvégére keresek elhanyagólt hölgyet ,1 kis huncutkodásra Kecskeméten :
Sziasztok hól vannak a kecskeméti csajok?

Bi férfitagú párt keresek,hölgyet szeretem minden lyukba dugni,szopatni,ugyanezt szeretem férfitől kapni is.
Sziasztok !
Holnap azaz pénteken este valaki ki verné a faszomat? Akár kocsiba, akár szabadba ?!
Holnap azaz pénteken este valaki ki verné a faszomat? Akár kocsiba, akár szabadba ?!
Szegeden keresek ma férfit orálra és más egyébre
sziasztok most 7végén ra éro s fogadni tudod cuckoldra nyitott párok vannak-e itt akiket izgatna ha dugas közben oralisan kényeztethetném mindkettojuket?
Kecskeméten keresnék nőt szexre.Irj privátban! 45 éves vok tiszta nem dohányzó cici mániás!
Kecskeméti pár házibarátja lennék
Holnap csongrád megyében szeged és vonzáskörzetében Hölgy vagy Pár kalandozna?
hello szegeden hölgy vagy pár estleg ?