Sziasztok!50 -es Solti Bisex házaspár párt keresne fogadni tudunk!Privát üzit irj!Akár már ma délután is!
Sziasztok! Szegeden fogadnék hölgyet,vagy párt finomságokra,heteró alapon,akár ma is. Utazni is tudok 100km-en belül...
Sziasztok! 22 éves srác keresi a partnerét egy Szeged környéki lány/nő vagy pár személyében.

Kecskeméten keresek nagymellű nőt!Kismama,nagymama nagy cicivel ,jöhet! Privátban írj!
Sziasztok spermas tele élvezett puncit nyalnek akár dugas közben is! Erre nyitott párok vannak-e itt?
Sziasztok!
Gyulán valaki?
Gyulán valaki?
Ma 18 óra környèkèn szegeden valaki talizna egy ápolt 40es sráccal?
Békéscsabán férfi partnert keresek+ masszázst is vállalok!
Kedves igènyes pasikat ès párokat keresünk ☺️
Sziasztok!Laza jófej hetero fiút urat keresek aki kipróbálna a műpuncit,közben amatőr szexfilmet néznék,iszogatnánk.
Olyan írjon aki valóban ráér esténként és el is akar jönni! Ez fontos!Fiatal igényes srác vagyok,helyem van,Pestmegyei vagyok!Ha írsz normális bemutatkozást kérek és elérhetőséget!
Olyan írjon aki valóban ráér esténként és el is akar jönni! Ez fontos!Fiatal igényes srác vagyok,helyem van,Pestmegyei vagyok!Ha írsz normális bemutatkozást kérek és elérhetőséget!
Békéscsabán ma valaki???
Sziasztok !
Szegedi 43/46 éves telt h. pár vagyunk,párcserés gabalyodáshoz hasonló korú párt keresünk ma estére...Szeged és környéke
Szegedi 43/46 éves telt h. pár vagyunk,párcserés gabalyodáshoz hasonló korú párt keresünk ma estére...Szeged és környéke
Szegeden kezdő bi, kiváncsi heteró? Privátban
Békés megye?Privi!
Szegeden egy fiatal srác, aki csatlakozna hozzánk ?
Holnap estére keresek párokat enyhe ferfi bi ok Szabadszállás on helyem van minden adott egy kellemes estéhez
Képet wiberen tudunk cserélni Üdvözlettel Feri
Képet wiberen tudunk cserélni Üdvözlettel Feri
Sziasztok !
Szegedi 43/46 éves telt h. pár vagyunk,párcserés gabalyodáshoz hasonló korú párt keresünk holnap estére...
Szegedi 43/46 éves telt h. pár vagyunk,párcserés gabalyodáshoz hasonló korú párt keresünk holnap estére...

Sziasztok! Ma este felé Kecskeméten vagy környékén kalandoznék.
Sziasztok kecskemét környéke Hölgy valaki? Irj
Sziasztok!
Ma, holnap Orosháza környékén keresünk párt, hölgyet.
Szeretjük a spontán történéseket
Privát üzeneteket várunk.
Ma, holnap Orosháza környékén keresünk párt, hölgyet.
Szeretjük a spontán történéseket

Privát üzeneteket várunk.