Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Holnap délelőtt Békéscsaba-Szeged útvonalon?
Most valaki Kocsér környékén? ☺️
Sziasztok! Ismét lesz egy kis szabad időm. Hölgyeknek, esetleg pároknak szívesen kitisztítanám a klímáját, mielőtt elkezdenék a fűtési szezont. Szép napot!

Sziasztok,ha lehet hosszabb távra keresnék formás hölgyet,kedves párt.Bajai diszkrét,független pasi vagyok.
békés túl messze lenne? szívesen lennék veletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 16. péntek 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 16. péntek 22:58
Törölt felhasználó (4668852)

Gyomaendrőd
Helló valaki esetleg Tiszakécske és környékén aki talizna ma délután 15 óra után? Írj privátban. Köszönöm!
Sziasztok! Ma Makón? Pár, hölgy?
Párt keresnénk , hosszútávban gondolkodunk! Privi!
Gyomaendrőd
Helló sziasztok Kiskőrös környékéről? Tali ma Bi pár ?? Aktív vagyok
Kecskeméten keresek hölgyet aki természetes intim résszel rendelkezik.Szivesen kényeztetném orálisan.
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok.
Sziasztok. Feleséget keresek. komolyan!!!
Soltvadkert környékén nőt kefélnék ma. Mobilis vagyok. Kór nem számít.
Sziasztok!
Péntek estére keresek partnert Szegeden.
Hely van, de utazni is tudok.
Péntek estére keresek partnert Szegeden.
Hely van, de utazni is tudok.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék!
15-16-17 estére párként elsősorban párt keresünk egy kis közös szórakozáshoz.
Gyulai, Békéscsabai nőt kefélnék!
Azt én is, szívesen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 15. csütörtök 10:35
Törölt felhasználó (4448002)

Pár szeretkezèsèt vègig nèznèm