Október 20 án Szarvason egy 10 fős házi bulit rendeznék , kellemes csinos
hölgytagú házaspárok jekentkezését varom. 30/40 es korosztály, szép igényes környezetben, jakkuzival szaunával, finom italozás buli szex. Itt alvás adott, patyolat tiszta szobákkal. Saját nyaralónkba. 5 házaspár max, kényes beképzelt párokat nem várunk.kovetkező buli Nov 12 Szombat
hölgytagú házaspárok jekentkezését varom. 30/40 es korosztály, szép igényes környezetben, jakkuzival szaunával, finom italozás buli szex. Itt alvás adott, patyolat tiszta szobákkal. Saját nyaralónkba. 5 házaspár max, kényes beképzelt párokat nem várunk.kovetkező buli Nov 12 Szombat
Szegeden vagy kecskeméten keresek hellyel rendelkező férfit vagy párt bi pár is ok
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Ma valaki tali Kecskeméten?
Sziasztok olyan pasi van-e itt erre fele akit izgatná ha elotte dugják meg a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Békéscsabai (vagy közeli), nálam idősebb (40-55év) hölggyel ismerkednék. Ha független vagy, az nagy előny.
Kellemes időtöltést mindenkinek!

Nőket keresek minden jóra!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és fényképezést is vállalok.
Ma valaki?Hmvhely környéke? Fiatal...

Szombaton, illetve vasárnap délelőtt örömmel fogadnék hölgyet, vagy párt kecskeméti lakásomban.
Sziasztok! Sportos, fiatal férfiként szívesen ismerkednék párokkal Szeged és Kecskemét környékén.. nagyon szeretem a hármas felállást, és tapasztalt is vagyok benne.. Írj privátban és cseréljünk fotókat!
Sziasztok. Nőt vagy párt keresek.
Igényes, ápolt 24 éves srác vagyok.
Átlagnál kicsivel nagyobb intimmel, a szex minden formáját szeretem és elég sokmindenre nyitott is vagyok.
Legfőképp Szeged és vonzáskörzete de ha megéri szívesen utazok is!
Igényes, ápolt 24 éves srác vagyok.
Átlagnál kicsivel nagyobb intimmel, a szex minden formáját szeretem és elég sokmindenre nyitott is vagyok.
Legfőképp Szeged és vonzáskörzete de ha megéri szívesen utazok is!
Pénteken napközbe találkára keresek partnert minden jóra Kecskemét és kk! Helyet nem tudok biztosítani!
Sziaszzok!
Orosházára keresünk harmadik férfit, a párom kényeztetésére!
Fiatal, ápolt legyen!
Orosházára keresünk harmadik férfit, a párom kényeztetésére!
Fiatal, ápolt legyen!
Sziasztok
Olyan hölgyeket keresek akik elvannak hanyagolja, szeretem az idösebb nöket, szívesen kényeztetnék, nagyon szeretnék nyalni akár egy órát is
Kor alkat nem számit
Olyan hölgyeket keresek akik elvannak hanyagolja, szeretem az idösebb nöket, szívesen kényeztetnék, nagyon szeretnék nyalni akár egy órát is
Kor alkat nem számit

Ki szeretné a péntek estéjét feldobni kecskemét és könyékéből?
Sziasztok, a hétvégen Gyulán szivesen talalkoznánk párokkal a Corvin Hotelben. Biszex a lány és fiú részéröl is ok.
sziasztok.
szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül.Kedvelem az idősebb hölgyeket,párokat.
olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül.Kedvelem az idősebb hölgyeket,párokat.
olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Párral ismerkednèk,nem egy alkalomra!

Sziasztok. Ma este Szegedi pár esetleg aki pasit keres harmadiknak? Ha van kedvetek találkozni írjatok. Szép napot Mindenkinek.