Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok..
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok..
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elotte vagy vele közösen dugnák meg a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Van itt valaki, aki tesztelné a felesége- párja hűségét?
Sziasztok!
Kecskemét-Szeged között keresek vasárnap magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Kecskemét-Szeged között keresek vasárnap magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Kecskeméten nagymellű nőt csöcsörésznék,szopnám, nyalnám a melleit! Irj privátban!
Most Október 20 - 23 házi buli Szarvason, 5/6 Csini hölgytagú parok jelentkezését várom. Ápolt baratsagos belevaló parok jelentkezését várjuk. Csinos 30/40/50/ es korosztály. Szép diszkrét környezetben. tágas terasz zene szauna jakkuzi, lehet bográcsozni grillezni max 5-6 házaspár Hazi swinger buli anyagiak kizárva! Patyolat tiszta francia ágyas szobák, itt alvás adott. Ha szeretnétek részt venni, írjatok bátran vagy viber számot ( Megkérem azokat a férfiakat párokat akik az utolsó napig foglalják mások előtt a helyet s a végén közlik nem tud velük jönni a hölgy de egyedül jönne, ne tegyék mert ki lesznek tiltva. Nagyképű beképzelt párok bár nincs mire sem vonzanak köszönjük. Következő buli időpont : október 20/ November 12.
Párt keresek orális kalandhoz, mindenki mindenkivel
Adatlapunk alapján szeretnénk végre valami kikapcsolódást találni........
Privát üzeneteket várunk azoktól akik úgy érzik bele esnek a paraméterekbe.
Puszi
Privát üzeneteket várunk azoktól akik úgy érzik bele esnek a paraméterekbe.
Puszi
Sziasztok! Békés megyei Pár?
Biszex férfitaggal rendelkező párként keresünk egy 30-45 közötti kedves uni biszex srácot, akivel megélhetnénk a mindenki mindenkivel vágyainkat. Főleg nemdohányzó, átlagos, vagy sportos, magára igényes férfit keresünk. Mi egy sportos, csinos pár vagyunk.
Csak bi pasi jelenkezését várjuk, és csak szeged és vonzáskörzetéből keresünk!
Csak bi pasi jelenkezését várjuk, és csak szeged és vonzáskörzetéből keresünk!
Biszex férfitaggal rendelkező párként keresünk egy 30-45 közötti kedves uni biszex srácot, akivel megélhetnénk a mindenki mindenkivel vágyainkat. Főleg nemdohányzó, átlagos, vagy sportos, lahára igényes férfit keresünk. Mi egy sportos, csinos pár vagyunk.
Csak bi pasi jelenkezését várjuk!
Csak bi pasi jelenkezését várjuk!
Sziasztok
Van valaki aki Gyomaendrőd környékén van
Van valaki aki Gyomaendrőd környékén van
Sziasztok ma este lányokat párokat keresek helyem van Szarvason ma este tali!
Ma este pár? Bi pasi esetleg?
Sziasztok!
Hölgyet keresnék aki nyitott a kölcsönös pisiszexre illetve a spermás játékokra.
Akár pár is szóba jöhet de csak heteró alapon.
Helyem megoldható de utazni is tudok.
Hölgyet keresnék aki nyitott a kölcsönös pisiszexre illetve a spermás játékokra.
Akár pár is szóba jöhet de csak heteró alapon.
Helyem megoldható de utazni is tudok.

Solti 50-es Bisex pár párra ismerkedne!Hely adott akár már ma este is!Privát üzenetet irj!
Csongrád-Dél-békés hétvégén?
Békéscsabán leszek egész hétvégén... Hölgy, Pár társaságát keresem...