Senkit nem érdekel hogy neked mi az ideális!
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2022. 10. 29. szombat 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 29. szombat 18:22

Sok a kamus mint ti sajna!!! Így elég nehéz valós párt találni!! De ti ha pár vagytok nem vagytok számunkra ideálisak!!!
sziasztok spermas tele élvezett puncit nyalnek dugnek vannak-e erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok!
SZEGEDEN vagy erre járóban vki? mindenre nyitott ,sexelni szerető, bi, sportos, férfias srác vagyok 31/179/71 képem, helyem van.
Kecskemét hölgyet párt fogadnék.
Sziasztok! Normális Párral ismerkednék hosszú távra!!
Sziasztok! Pár, párt keres 4 es gabalyodásra.
Ma Kecskemét..---.. Szeged. Valaki vagy valakik találkozás?
Kecskemét keresnék. Hely ok.
Sziasztok lányok hőlgyek kamozás vagy csak képcsere video csere esetleg csak beszélgetnél szexről vagy bármiről.
Mindenben benne vagyok csak mond a vágyad. skype: rodger.rodger2
Mindenben benne vagyok csak mond a vágyad. skype: rodger.rodger2
Sziasztok!
Kecskemét és környékén keresnék popsi kedvelő hölgyet.
Fogadni és utazni is tudok.
Kecskemét és környékén keresnék popsi kedvelő hölgyet.
Fogadni és utazni is tudok.
valaki békés megyében? vagy ha utazni tudna oké. de látom nincs itt senki komoly
Sziasztok, szegeden kényeztetnélek kézzel és szájjal, hely kellene.
Ma este van aki még rá ér Kecskeméten.
Sok a kamus mint ti sajna!!! Így elég nehéz valós párt találni!! De ti ha pár vagytok nem vagytok számunkra ideálisak!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 29. szombat 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 29. szombat 16:27
Törölt felhasználó (4604022)

Nem keresnek ezek senkit csak duma van!
az lennék de nem szegedi
(Ez egy válasz bimann üzenetére (2022. 10. 29. szombat 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden kezdő bi, kiváncsi heteró? Privátban
Sziasztok, formás hölggyel ismerkednék,aki hosszabb távra szeretne állandó partnert.Bajai független pasi vagyok, egyéb program is beleférne.
Nem keresnek ezek senkit csak duma van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 29. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 29. szombat 16:11
Törölt felhasználó (3991012)

mivel szóló pasit nem kerestek így nem opció sajnos

mivel szóló pasit nem kerestek így nem opció sajnos
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2022. 10. 29. szombat 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Sehol senki?