Sziasztok Kecskemét környéke Hölgy vagy Pár irj
Sziasztok! Bugac és vonzáskörzetében keresem partnerem vagy partnereim! Írjatok bátran és mindet megbeszélünk!
Sziasztok! Pár keres párt, szabadidő kellemes eltöltéséhez négyesben. Lehet az egy kis borozgatós beszélgetős este, vagy több. (Békés Megye)
Sziasztok! Péntekre keresek kalandot párral vagy hölggyel Szegeden vagy környékén
25 éves átlagos alkatú srác vagyok(édeshármasban már volt részem)

Makó és környéke hétvégén? Pár, hölgy?
Gyulai, önmagára igényes férfiként keresek párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét.
Kecskeméti hölgyet keresek aki magára ismer az írjon bátran
Sziasztok! Mai este autós kaland? Légy fiatal 35 felett nem keresek! Én helyes, sportos alkat vagyok! 30 éves.... Csakis békés megye!
Kecskeméten keresek holnap délelöttre párt vagy hölgyet. Hetero, 38, normál testalkat.
Sziasztok!
Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Péntek délelőttre fiatal sportos pasit keresünk harmadiknak! Üzenetet privátban!
Sziasztok
Keresek egy kis erotikát mindenben benne vagyok kivéve homo !!
Nők Párok jelenkezését várom privátban kor nem számít

Keresek egy kis erotikát mindenben benne vagyok kivéve homo !!
Nők Párok jelenkezését várom privátban kor nem számít

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Szeged, Kecskemét,Baja környékéről keresek egy pár 3-mas kapcsolatra. 40-es igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Szex imádó vagyok. Szeretem a nöi testet minden hogyan kényeztetni. Utazni tudok. Házibaráti kapcsolat is érdekelne.
Szeged, Kecskemét,Baja környékéről keresek egy pár 3-mas kapcsolatra. 40-es igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Szex imádó vagyok. Szeretem a nöi testet minden hogyan kényeztetni. Utazni tudok. Házibaráti kapcsolat is érdekelne.
Holnap délelött bácsalmáson kinek vagy kiknek van kedve csatlakozni egy párhoz?
Szegeden hellyel rendelkező szexpartnert, partnereket keresek esti talikra!
Holnap dèlelőtt hölgyhöz,párhoz csatlakoznèk Orosházán.
Igènyes,ápolt srác vagyok. Nyitott vagyok sok dologra

Sziasztok, formás hölggyel randiznék, aki hosszabb távra szeretne állandó partnert.Bajai független pasi vagyok, egyéb szabadidős program is beleférne.
Sziasztok vannak-e itt olyan nyitott párok akiket szinten izgatná a spermas punci kinyalása akár dugas közben is? Hely kellene utazni tudok!
Bocsi rossz helyre írtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 01. kedd 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 01. kedd 07:13
Törölt felhasználó (4562392)

November 3-5 között Szegeden hölgyet keresek! Helyem van, keress bátran, megbeszéljük!