Sziasztok, igenyes, apolt, borotvalt 40 -es pasi vagyok, lanyokkal, parokkal ismerkednek Kecskemet vagy kornyekben, utazni is tudok esszeru tavolsagra.

Kecskeméten cicit akarok a kezembe és egy puncit a farkamra! Keress privátban!
Sziasztok,,Hölgyet keresek szabadidő kellemes eltöltésére,valamint párokhoz is szívesen csatlakozom a hölgy örömére,masszázsra erotikus masszázsra is! Üzenetet privát levélben várok...
Ma késő délután autós kaland körös toroknál?
Sziasztok Párt keresek akihez csatlakozhatok és ketten elégitenénk ki a feleségét
Szegeden vagy kecskeméten keresek férfit hellyel
Sziasztok. Ma kora dèlután valaki találkozna egy ápolt diszkrèt pasival szegeden?
Ha lenne legalább egy minimális adatlapod vagy bármi infó rólad már más lenne.... De igy nem tudom mi a fenét vársz...
(Ez egy válasz Pervi bi fiú üzenetére (2022. 11. 08. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 08. kedd 12:24

Szegeden vagy kecskeméten hellyel rendelkező bi párt vagy férfit keresek ma! Többit privátba
Sziasztok!
Jóképű, masszírozni is tudó és szerető, diplomás pasi kedves, vékonyabb vagy átlagos testalkatú lánnyal vagy ilyen hölgytagú párral ismerkedne. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Jóképű, masszírozni is tudó és szerető, diplomás pasi kedves, vékonyabb vagy átlagos testalkatú lánnyal vagy ilyen hölgytagú párral ismerkedne. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Sziasztok! Önmagára igényes nő és 2 férfi (40-es korosztály, összeszokott felállásban) olyan hellyel rendelkező pár ismeretséget keresi Gyulán vagy Békéscsabán, akik szívesen benne lennének a többes örömökben. Nem kávézni szeretnénk, hanem együtt átélni a gyönyört smile Nem egymás előtti játékot keresünk!
Sziasztok! Hétvégére keresünk fiatal párt közös időtöltésre. Mi csak napközben érünk rá jelenleg.
Párokat keresünk
Szegeden vagy kecskeméten keresek hellyel rendelkező férfit !
Sziasztok!
A héten szívesen találkoznék hetero párokkal vagy hölggyel Cegléd, Kecskemét vonzáskörzetében. Érettebb hölgyek előnyben. 28 F
A héten szívesen találkoznék hetero párokkal vagy hölggyel Cegléd, Kecskemét vonzáskörzetében. Érettebb hölgyek előnyben. 28 F
Ma este valaki ráér?
Sziasztok. Holnap délelőtt folyamán keresek partnert autós kalandra. Szeghalom - Püspökladány - Nádudvar - Tiszacsege útvonalon.
Sziasztok, Kalocsán most valaki nem keres kalandot?
Adatlapunk alapján ismerkedünk.
Olvassatok légyszi,ha magatokra ismertek várjuk a privát üzeneteket kitöltött profilotokról . Pussz
Olvassatok légyszi,ha magatokra ismertek várjuk a privát üzeneteket kitöltött profilotokról . Pussz
Szegeden vagy kecskeméten hellyel rendelkező bi párt vagy férfit keresek ma! Többit privátba
Sziasztok. Mostanság valaki egy gyors kaland ?