Szia. Gábor vagyok, Orosházi pasi. Hosszabb távra keresem titkos, alkalmi partnerem. Nem vagyok független... Szívesen ismerkednék. Ha gondolod, kérlek jelezz. Szép napot!
Sziasztok. Mai napra keresném egyedülálló hölgy illetve pár társaságát Gyomaendrőd és környékén.
Sziasztok! Hölggyel szeretnék ismerkedni ,találkozni szabad esték,napok hétvégék kellemes eltöltésére! Párokhoz is szívesen csatlakozom a Hölgy örömére hetero alapon,masszázs,erotikus masszázsra !
Telefonos beszélgetés most?.. Nők párok?
Békés megye és környékén unatkozó nőt keresek!
Holnap pár esetleg?
Valaki leszopna ma ? Nagyon tele vagyok
Beszélgetünk privátba?
(Ez egy válasz Malibo üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 17. csütörtök 18:45

Sziasztok! Pár keres párt, szabadidő kellemes eltöltéséhez négyesben. Lehet az egy kis borozgatós beszélgetős este, vagy több. (Békés Megye)
Hello holnap valaki Tiszakécske és környékén aki szopna lovagolna gecitöl duzzadó farkamon? írj privátban köszi szépen.
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznák párhoz ahol a férfi biszex.
Jani
Szívesen csatlakoznák párhoz ahol a férfi biszex.
Jani
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas közben is ha vannak itt erre nyitott parok akiket szinten izgatna a dolog? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Pár keres párt, szabadidő kellemes eltöltéséhez négyesben. Lehet az egy kis borozgatós beszélgetős este, vagy több. (Békés Megye)
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Kecskeméten keresek nagymellű nőt akinek gyúrhatnám a melleit! Írj privátban!
baja-51-m9-m6 , parok voay-exib auto, ma este... ,priv ,
Sziasztok, formás hölggyel randiznék, aki hosszabb távra szeretne állandó partnert.Bajai független pasi vagyok, egyéb szabadidős program is beleférne.
Szeged-Vásárhely-Makó? Párok, hölgyek?
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Baján sok spermával rendelkező pasit, vagy párt szopnék, punciból kinyalnám a spermát, Élvezném, ha lespriccelnének. Kor nem számít. Hely kell.
Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció higiénia fontos.