Ma kora délután szopnék végig szép kemény farkat,de dugható is vagyok helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció higiénia fontos.
Sziasztok! keresek hölgyek vagy párok! szeretnék ismerkedni!
Péntek délelőttre keresünk partnert. Csak annak válaszolunk, akivel szívesen találkoznánk! Üzenetet privátban!
Sziasztok!
Kecskemét és környékén keresnék hölgyet vagy párt.Házibarát szeretnék lenni, de alkalmi kapcsolat is érdekel.
Utazni és fogadni is tudok.
Kecskemét és környékén keresnék hölgyet vagy párt.Házibarát szeretnék lenni, de alkalmi kapcsolat is érdekel.
Utazni és fogadni is tudok.
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes.
Orosházán hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznèk! Ápoltság,diszkrèció adott rèszemről

Holnap 12:00 körül vagy kicsivel utána is még szopnék kecskeméten
legyen helyed

Holnap 12:00 körül vagy kicsivel utána is még szopnék kecskeméten
legyen helyed

Szolnokon keresek biszex érdeklődésű partnert

Sziasztok
Ma szarvason van dolgom szívesen meglátogatnék hölgyet esetleg párt.
Ma szarvason van dolgom szívesen meglátogatnék hölgyet esetleg párt.
Sziasztok. Lenne kedve esetleg ma találkozni parnak vagy hölgynek egy spontán kikapcsolodásra? Igényes diszkrét fiatalos pasi vagyok
Sziasztok Gyula Békéscsaba környékén valaki a napokban?
Kíváncsi hetero vagy nős srácot keresek csak hokira...ha szereted a jó szexfilmeket,dumálgatni iszogatni írj elérhetőséget!Fiatal igényes Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Sziasztok! Baja környéki hölggyel vagy párral ismerkednék.
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott párok esetleg?
Halihó
Párral ismerkednék Bács/Csongrád-ban. 30.-ig vagyok odahaza.
Párral ismerkednék Bács/Csongrád-ban. 30.-ig vagyok odahaza.
Sziasztok! Kinek lenne kedve a mai nap egy kis autós kalandhoz Kecskeméten?
Sziasztok!
Jóképű, masszírozni is tudó és szerető, diszkrét, 100%-ban hetero, mobilis pasi csinos lánnyal vagy ilyen hölgytagú párral találkozna. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Jóképű, masszírozni is tudó és szerető, diszkrét, 100%-ban hetero, mobilis pasi csinos lánnyal vagy ilyen hölgytagú párral találkozna. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Mostmár a fiúk fele is nyittok?
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2022. 11. 22. kedd 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 22. kedd 09:57

Sziasztok!
H.pár keres párt v férfit 16cm- max 20 ig, férfit nem minden áron!Csak Privi!
Sziasztok!