Sziasztok. Normális és Igényes Párt keresnék.. Házi barát lennék..Barátkozás és szimpátia fontos!
Sziasztok 22-20 éves fiatal pár vagyunk egy lányt keresünk hármasra mindkettőnk örömére jóképű sportos pasi vékony formás csajszi képeket cserélünk
Sziasztok, formás hölggyel -párral ismerkednék, ha lehet hosszabb távra.Bajai független pasi vagyok, egyéb szabadidős program is beleférne.
Szerdán du. Tiszakécskén a thermálfürdőben ismerkednék!
Nagymellű nőt keresek Kecskeméten aki szeret csókolózni is!
Sziasztok ápolt diszkrèt pasikènt keresek hölgyet párt tartalmas diszkrèt kapcsolatra.
Kecskeméti pár erotikus segédeszköze lennék
Hogy sikerült az elöző buli voltatok sokan?
Sziasztok hölgyet keresek akit kényeztethetek fiatal sportos nagy méretű srac
Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Szeged, vagy erre járóban a héten vki? sportos, férfias, bi, uni srác vagyok 31/178/72 (hely ok)
Sziasztok,
Ma estére hölgy vagy pár társaságot keresek Kecskeméten. Nem feltétlenül és kizárólagosan huncutkodni - akár borozgatás, társasozás, stb. Aztán ha később alakul valami, akkor alakul de nem az a feltétlen végcél. (ergó helyem van csak épp felújítás közben
)
Üdv,G
Ma estére hölgy vagy pár társaságot keresek Kecskeméten. Nem feltétlenül és kizárólagosan huncutkodni - akár borozgatás, társasozás, stb. Aztán ha később alakul valami, akkor alakul de nem az a feltétlen végcél. (ergó helyem van csak épp felújítás közben

Üdv,G
December- 2 kán swinger, házi bulit keresek Kecskemét és kkr. Csak privátban.
Szabadkígyós közelében hölggyel/párral ismerkednék!
Helyem van,utazni tudok!
Helyem van,utazni tudok!
sziasztok Ismerkednék Kecskemét és környékén!! Molett imádó vagyok!!! írj,ismerj meg! Heteró Vagyok!!! Idősebb molett hölgyeket is imádom!!!

Gyula vagy környéki nagymellű ápolt hölgyet keresek! Ducik is
December 3 Szombat ismét házi szexbulit tartunk Szarvason szép környezetben max 10 pár. Ápolt baratsagos 30/40/50/ es korosztály. Tágas terasz zene szauna jakkuzi, finom italok fincsi sültes tál és persze izgalmas többes szex több franciágy egy szobában 4-5 pár szex közben, vagy külön szobában. Hazi swinger buli anyagiak kizárva! Patyolat tiszta francia ágyas szobák, itt alvás adott. Ha szeretnétek részt venni, írjatok bátran. Pusz Anita
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
sziasztok spermas tele élvezett puncit nyalnek akár dugas közben ha vannak itt erre nyitott párok? hely kellene utazni tudok!
Mai nap ráérő férfiakat, párokat fogadnék egy finom masszázsra vagy házi barátnak is csatlakoznék.Kecskeméten kulturált helyem van,de utazni is tudok!