Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Makó és környékén ma valaki? Párok, hölgyek?
Sportos 40 éves férfi ✌️ várom a jelentkezőket ✋
Hétfő délelőttre keresek Szarvas környékéről pasit vagy pasikat. Olyan meztelenkedos szexelős napközbeni talalkozasra
Szegeden párommal ma szeretnénk geng beng partyt 25 éves karcsú nő 37 éves kortol 50 éves korig ! Arc képpel jelentkez
Nem is akarnak találkozni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 30. szerda 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 30. szerda 15:54
Törölt felhasználó (4653503)

Sziasztok 22-20 éves fiatal pár vagyunk egy lányt keresünk hármasra mindkettőnk örömére jóképű sportos pasi vékony formás csajszi képeket cserélünk
Sziasztok!
Olyan hölgyet vagy párt keresek akik szeretik a punciba élvezést egymás után.
Fogadni és utazni is tudok.
Olyan hölgyet vagy párt keresek akik szeretik a punciba élvezést egymás után.
Fogadni és utazni is tudok.
Olyan hetero urat,hölgyet keresek aki nagyon szeret maszuturbálni,izgatják az amatőr szexfilmek,nyitott típusú jófej partnert keresek,helyem van Pestmegyében!Írj elérhetőséget!
Szia,
A szokott helyen lesz?
A szokott helyen lesz?
Sziasztok spermas puncit nyalnek vannak-e itt erre nyitott párok esetleg? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! békés megyei pár? Privi!
Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Kemény farkú igényes férfi baján!
Sziasztok, az adatlapomon leírtak alapján keresgélek,nézelődök.
Sziasztok
Szeretnék találni Kecskemét kk egy szimpatikus párt ahol megélhetjük vágyainkat . Írj bátran nyitott vagyok sokmindenre !
Szeretnék találni Kecskemét kk egy szimpatikus párt ahol megélhetjük vágyainkat . Írj bátran nyitott vagyok sokmindenre !
Sziasztok! Volna itt hölgy Kecskemétről akinek lenne kedve szabadban masztizni egymás előtt?
Sziasztok!
Jóképű, fantáziadús masszirozni is tudó és szerető pasi csinos lánnyal vagy ilyen hölgytagú párral ismerkedne, elsősorban Budapest-Szeged-Orosháza vonalon, illetve környékén, de más helyszín is szóba jöhet. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésed. Köszönöm!
Jóképű, fantáziadús masszirozni is tudó és szerető pasi csinos lánnyal vagy ilyen hölgytagú párral ismerkedne, elsősorban Budapest-Szeged-Orosháza vonalon, illetve környékén, de más helyszín is szóba jöhet. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésed. Köszönöm!
Sziasztok. Normális és Igényes Párt keresnék.. Házi barát lennék..Barátkozás és szimpátia fontos!
Sziasztok 22-20 éves fiatal pár vagyunk egy lányt keresünk hármasra mindkettőnk örömére jóképű sportos pasi vékony formás csajszi képeket cserélünk
Sziasztok, formás hölggyel -párral ismerkednék, ha lehet hosszabb távra.Bajai független pasi vagyok, egyéb szabadidős program is beleférne.