3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Kerekdombi fürdőbe jön ma pár, pasi, aki ott ismerkedne, kalandozna?
Szegeden hellyel rendelkező férfit keresek minden jóra
Kecskeméten ma este valaki(k)?
Szia! írj üzit!
(Ez egy válasz Kubai üzenetére (2022. 12. 27. kedd 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia.Yónit esetleg szeretne valaki?
Egy egy erotikus masszázs
Teljes testel kezdődik, ami érzéki ellazitó hangolodó, gátlás oldó teljes test a kezektől a talpig.
Közben intim részek érintése hangolása.
Az intim rész masszázs egy izgalmi állapot elérése,amely nem a csikló stimulalása és nem szexuális kapcsolat. Csak masszázs mely nagyon hosszú orgazmust tud hozni
Egy egy erotikus masszázs
Teljes testel kezdődik, ami érzéki ellazitó hangolodó, gátlás oldó teljes test a kezektől a talpig.
Közben intim részek érintése hangolása.
Az intim rész masszázs egy izgalmi állapot elérése,amely nem a csikló stimulalása és nem szexuális kapcsolat. Csak masszázs mely nagyon hosszú orgazmust tud hozni
Sziasztok
Csütörtök és pénteken napközbe találkoznék egy szimpatikus partnerrel! Kecskemét és kk. Hely jó lenne!
Csütörtök és pénteken napközbe találkoznék egy szimpatikus partnerrel! Kecskemét és kk. Hely jó lenne!
Sziasztok, formás hölgy partnere lennék ha lehet hosszabb távon.Bajai független pasi vagyok.
Szia. Érdekelne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 28. szerda 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 28. szerda 07:56
Törölt felhasználó (4498712)

Mai napon Kecskeméten valaki találkozás?
Holnapi nap Szarvas és környékén valaki kalandozni?
Írjatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 28. szerda 05:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 28. szerda 05:05

Törölt felhasználó (4661133)

Kecskeméten van hellyel rendelkező pasi aki megfelel az adatlapunkon leírtaknak?
Persze Lány vagy Pár is érdekelne minket..... Privát üziket várunk
ma délelőtt cumiznék Lajosmizsén :P
Holnap délelőtt valaki ráér hölgy vagy párok?
Fiatal hölgy vagy pár barátja lennék

Mai napon Kecskeméten valaki találkozás?
Pár ismerkedne.Privi!
Aki szexelni akar az biztosítson helyet hozzá én is ezt teszem! Nekem van helyem de ha én hívok valakit akkor annak biztosítok is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 28. szerda 05:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 28. szerda 05:05
Törölt felhasználó (4661133)

Kecskeméten van hellyel rendelkező pasi aki megfelel az adatlapunkon leírtaknak?
Sziasztok!
Még mindig lenne hely szóval jelentkezzetek bátran aztán kiderül!
Szegeden tartandó szilveszteri házibuliba keresünk fiatal aktív hölgyeket akik nem riadnak vissza ha "véletlen szexbuliba" fordul át a dolog és még ilyen hozzáállású fiatal párokat is keresgélünk 18-35 életév között mivel 35-nél senki sem lesz idősebb!Női bi megengedett sőt....(lesz is rá igény smile ) ha szeretnél csatlakozni írj-írjatok!
Érdeklődni privátban!
Szóló pasikat köszönjük de nem keresünk!
Még mindig lenne hely szóval jelentkezzetek bátran aztán kiderül!
Szegeden tartandó szilveszteri házibuliba keresünk fiatal aktív hölgyeket akik nem riadnak vissza ha "véletlen szexbuliba" fordul át a dolog és még ilyen hozzáállású fiatal párokat is keresgélünk 18-35 életév között mivel 35-nél senki sem lesz idősebb!Női bi megengedett sőt....(lesz is rá igény smile ) ha szeretnél csatlakozni írj-írjatok!
Érdeklődni privátban!
Szóló pasikat köszönjük de nem keresünk!