sziasztok bekes megyebol keresnek not part pasit nnormalis igenyes pasi vagyok van helyem is de utazom is
Párhoz csatlakoznèk a hölgy örömère. De ha csak nèzőt kerestek az is izgat

Pár ismizne párral. Privi!
Mai napra Bisex fiút, vagy párt keresnénk! Várjuk a leveleket.
Szerdán jön valaki?
Gabriella fürdő
Gabriella fürdő
Sportos 40 éves Környékén várja az ajánlatokat.
Olyan elhanyagolt lányt,nőt,asszonyt keresek akinek lelki társa és virtuális szex partnere lehetnék.Én egy 38 éves,nem független srác vagyok aki csak sodródik az árral.Amit konkrétan szeretnék,hogy Skype-on néha megbeszéljük egymás dolgait aztán pedig egy kiadós közös masztival kielégítsük egymást és meg adjuk a másiknak amit otthon nem kap meg.Ha magadra ismertél,írj bátran privát üzenetet,nem harapok!
Kecskeméti párt keresek.
köszi, de nem jönnek be a bugyis srácok.....
NYIREGYHÁZI sok szabadidővel rendelkező HÁZIBARÁTOT keresünk!
Foto a hölgytagunkról adatlapon.
Vibered legyen
Foto a hölgytagunkról adatlapon.
Vibered legyen
sziasztok bekes vagy szolnok megyebol keresek not part fiut helyem van de utazom is
Sziasztok ma 17 körül szegeden valaki?
Kecskeméten hellyel rendelkező masszírozni, kényeztetni szerető,-tudó Hölgy-Úr?
Kecskeméten hellyel rendelkező passzív fiú esetleg?
Sziasztok! Gyulán napközben szívesen masszíroznék Hölgyet, akár párja jelenlétében is! 38 éves igényes és maximálisan diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! Gyulán és környékén élő, pihenő párokat szívesen masszíroznék, és szimpátia alapján akár, bármi másban is benne lennék. 45 éves, igényes, diszkrét pasi vagyok. Hely kellene, csak párok írjanak, egyedül álló pasi nem érdekel!
Szegeden hölgy pár? Imádom a szexet.Irj privatban.
Boldog újévet! Pár ismizne párral. Privi!
Masszírozni tudó pasit kereresünk a páromnak, kizarolag hetero alapon. Sportos intelligens!
Kecskeméten egy jó kis puncit dugnék! Keress, megbeszéljük!