Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk Orosházán vagy a környèken.Ápoltság,diszkrèció,kitartás adott
Szeretek kènyeztetni akár viszonzás nèlkül is.

Szopnék Kecskeméten!
Ma van helyem ...
Nyelem is :P
Ma van helyem ...
Nyelem is :P
Szalkszentmárton és környékén, szívesen ismerkednék, hosszabb távra hölgyel, vagy párral. Maximális diszkréció mellett! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Hello valaki Tiszakécske és környékén aki talizna írj privátban köszi
Hello valaki Tiszakécske és környékén aki talizna írj privátban köszi
Oldd fel a letiltást
(Ez egy válasz korpacsi üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
szopnék kecskemét mellett (lajosmizsén) ma délelőtt, MOST!!!
Szopnék Kecskeméten!
Most is!
Most is!
Én is szopnék kecskeméten de jó nagy női melleket!
Sziasztok!
Gyula környékéről ismerkednénk...
Gyula környékéről ismerkednénk...
Most keresek párommal hellyel rendelkező férfit 37 éves kortol férfit
sziasztok akinek tetszenek a kepeim irjon nyugodtann not part keresek bekes vagy szolnok megyebol helyem van de utazom is
True
(Ez egy válasz Honey honey üzenetére (2023. 01. 14. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 21:19

Egy ideig engem is szìvatott. Kár, hogy nem láttam meg időben, amit ìrtál.
Szopnék Kecskeméten!
Hely van! Írj ha érdekel!
Hely van! Írj ha érdekel!

Sziasztok párt keresünk Szegeden közös örmszerzéshez párcserére akár nőt harmadiknak.
Privátban írjatok köszi
Privátban írjatok köszi
Sziasztok. Másodállásban fotósként dolgozom, s mivel holt szezon van az esküvői vonalon es a szabadtéri vonalon, szeretném itt megragadni a lehetőséget. Nem szex nem is akarok ilyen extra dolgot!! Mivel házas vagyok es van egy kislányom. Vállalnék akt felakt boudoir erotikus fotózást. Persze bizalmasan kezelve, nem publikalva sehova. Portfolió bővítés miatt. Csak olyan képet tartanék meg amire engedélyt kapok. Helyileg Szegeden. Utazni nem tudok. Remelem nem gond, es maradhat. További szép napot kívánok mindenkinek.
Ma egy kellemes masszázsra keresek aktív férfit, vagy párokat. Kecskeméten kulturált helyem van.
Sziasztok. Szolnok környékén Hölgy + Úr párral szívesen ismerkednék.

Vannak-e itt nyitottpárok ahol a férjet izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget? Hely kellene utazni tudnek! Több alkalomra keresnek!
Ma esti könnyű kis autós kalandhoz keresek férfit Kecskeméten.
Priviben írj, köszönöm.
Priviben írj, köszönöm.