Most valaki Kecskemét vagy környékén?
Sziasztok! Párhoz, hölgyhöz csatlakoznék. Egy jó buliban is benne lennék.
sziasztok bekes megyei helyel rendelkezo igenyes pasi vagyok not part keresek ,de utazom is arckepet privat uzibe kuldok
Mai nap aktív pasit keresek egy kis huncutkodásra, előtte egy kis masszázs is belefér én passzív vagyok.Helyem van Kecskeméten.
Sziasztok … Ma este valaki eseteleg kis szórakozás ? Helyem van …
Lányok , parok , fiúk ?
Lányok , parok , fiúk ?
Olyan hölgyet keresek aki szereti a squirt-öt. Nem volt mèg benne rèszem,de nagyon izgat

Sziasztok! Ha gondoljátok írjátok üzenetet!
(Ez egy válasz dugocska üzenetére (2023. 01. 17. kedd 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár párral ismerkedne! Privi!
Sziasztok.Hölgyet keresek női játékra akár a férje és a férjem jelenlétében. Orosháza-Szentes környéke.
Sziasztok! keresek hölgyek! csak napközben!tudok helyen!
sziasztok bekes megyei helyel rendelkezo igenyes pasi vagyok not part keresek ,de utazom is arckepet privat uzibe kuldok
Sziasztok, csinos hölggyel, jó fej párral ismerkednék rendszeres randikhoz.Bajai független, diszkrét pasi vagyok.
Küldtem privátor
(Ez egy válasz dugocska üzenetére (2023. 01. 17. kedd 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello valaki kecskemét környékéröl
Sziasztok. Hölgyhöz,Párhoz,a hölgy örömére szívesen csatlakoznék. Priv.levelet várok. Köszönöm.
Másrészt pedig találtam már itt embert, akivel igen is összejött a találkozó, szóval innentől az egész állításod nem helytálló. Nem szeretnék senkivel sem vitatkozni, veled sem. Kérlek értsd meg, hogy nekünk nem jött össze. Ha megbántottalak valamivel, akkor azért bocsánat. De jelenleg már nem is keresek senkit. Nem szeretnék ezért veled rosszban lenni. Sőt senkivel sem. Mégegyszer bocsánat. És sok sikert neked! Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 16. hétfő 17:40
Törölt felhasználó (4656903)

Kiírod hogy helyed van, majd amikor beszéltünk kiderül hogy mégsincs! Majd kicsalod az embertől a képeket-arckép is persze-majd ezer okot sorolsz föl hogy miért nem akarsz szopni. Lehet hogy képgyűjtő vagy nem tudom. De nem kéne így átvágni az embereket. Ez már a becsületsértés határait feszegeti.
Szerintem te azt sem tudod miről beszélsz. Attól hogy mégsem akarok veled találkozni (aminek biztosan nyomós oka van), attól még nem kell ennyire lejáratni magad
nem csalok ki semmit, aki akar küld, aki akar nem. Majd én eldöntöm kivel akarok találkozni és kivel nem. Veled nem akartam, nem is akarok, nem is fogok. Ha tetszik tetszik, ha nem nem. Ne legyen ennyire unalmas az életed, hogy velem foglalkozz. Én sem foglalkozom veled!
További szép estét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 16. hétfő 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 16. hétfő 17:40

Törölt felhasználó (4656903)

Kiírod hogy helyed van, majd amikor beszéltünk kiderül hogy mégsincs! Majd kicsalod az embertől a képeket-arckép is persze-majd ezer okot sorolsz föl hogy miért nem akarsz szopni. Lehet hogy képgyűjtő vagy nem tudom. De nem kéne így átvágni az embereket. Ez már a becsületsértés határait feszegeti.
sziasztok vannak-e itt olyan nyitott párok ahol a ferjet izgatna ha megdugjak elotte a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Kecskeméten nagymellű nőt dugnék kortól függetlenül!