Kiskunmajsán,holnapra aktívokat keresünk többesre.
Ma este Magnum szauna meztelen partyra jönne valaki? Vidékről / Szentes / utitárskénk is elvihetlek, 2 fő szabad hely van.
Sziasztok.
Azt hiszem, mindenre nyitott vagyok, és nagyon kíváncsi.Csatlakoznék párhoz.(nagyon enyhe bi).
Nem vagyok egy adonisz , és a szerszámom se óriási.De őszinte vagyok, és erotikától túl fűtött.
Magamról :42 éves ,161cm, 75kg.szenvedélyes.
Azt hiszem, mindenre nyitott vagyok, és nagyon kíváncsi.Csatlakoznék párhoz.(nagyon enyhe bi).
Nem vagyok egy adonisz , és a szerszámom se óriási.De őszinte vagyok, és erotikától túl fűtött.
Magamról :42 éves ,161cm, 75kg.szenvedélyes.
Reggel 7-8 között valaki(k) Szekszárd Csörge tó?
helló szia érdekell irj
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 26. csütörtök 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 26. csütörtök 15:33
Törölt felhasználó (4696605)
VIP

Sziasztok! Holnapra (péntekre) keresek szexpartnert aktív pasi személyében. Lehetsz kíváncsi hetero is. Helyileg Kecskemét. Szopnék! Helyem lesz. Ha érdekel írj!

Kecskeméten keresek nőt akinek van kedve szexelni! Korhatár nincs, de hagyd magadat!
sziasztok spermas puncit nyalnek vannak e erre nyitott párok itt?
Sziasztok! Holnapra (péntekre) keresek szexpartnert aktív pasi személyében. Lehetsz kíváncsi hetero is. Helyileg Kecskemét. Szopnék! Helyem lesz. Ha érdekel írj!

Szegedi igényes 26 éves srác alkalmi találkozóra keres párt vagy lányt/hölgyet
Hellyel nem, de többes szexben tapasztalattal rendelkezem

Sziasztok.
Marcius elso vagy masodik hetvegejere (pentek/szombat delutan es este)bekescsabai helyszinnel keresek parom szulinapjara ferfit/akat/part masszazstudassal (biszex erdeklodes elonyben) meglepetesnek.Kor 35-50 ev kozott,suly max 80 kg.Tobbesben gyakorlott par vagyunk,tehat tudom hogy milyen partnert akarok/unk.A masszazs lenne a ''ajandek'',utana erotika minden modon...
Nemcsak szex henem lazulos program is,ugyhogy csak megfelelo kommunikacios keszseggel,kulalakkal es viselkedessel felvertezve keress!Van kozos regisztracionk is,de mivel parom is nezi az oldalt es nem szeretnem hogy megneszelje a dolgot ....
Eloszor kuldok egy standard levelet a reszletekkel,ha ez neked ok felvesszuk a kapcsolatot es megbeszeljuk a tobbit.Fotok az adatlapon,reszletek privatban.
Koszonom.
Marcius elso vagy masodik hetvegejere (pentek/szombat delutan es este)bekescsabai helyszinnel keresek parom szulinapjara ferfit/akat/part masszazstudassal (biszex erdeklodes elonyben) meglepetesnek.Kor 35-50 ev kozott,suly max 80 kg.Tobbesben gyakorlott par vagyunk,tehat tudom hogy milyen partnert akarok/unk.A masszazs lenne a ''ajandek'',utana erotika minden modon...

Koszonom.
Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció higiénia fontos
#47381 ma 06:01 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)Falo10Falo10 Ma szegeden délelőtt 12 órátol 13 óráig bukakke bulit szeretnénk a párommal várjuk 37 éves kortól 50 éves korig a jelentkezőket !
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Kecskeméti pár házibarátja lennék
Sziasztok, párom elcsábítására keresek, ápolt, igényes, megbízható 30-35 év körüli férfit, 3 as egyutlethez esetleg 4 eshez Nagykőrös környékén
Sziasztok!
Péntekre keresek aktív pasit! Kíváncsi heterot is...
Kecskeméten! Hely van. Akit érdekel írjon privátban!
Péntekre keresek aktív pasit! Kíváncsi heterot is...
Kecskeméten! Hely van. Akit érdekel írjon privátban!

Szegeden keresek párommal hellyel rendelkező férfit 3 mashoz
Hello kecskeméten most valaki
Sziasztok! Pár keres szintén párt. Egy fokozatosan kialakuló, szimpátián alapuló közös izgalmakhoz.
Sziasztok. Van hölgy ma esete Békéscsabán aki szeretne találkozni?