Mezőberény és környékén valaki ma este?
Ma este valaki? Kiskunhalas és környéke?
Ma valaki Szeged környékén?
Írjon aki unatkozik
Írjon aki unatkozik
Sziasztok! A hétvégére keresek programot Kecskemét környékén. Első sorban párt, de másra is nyitott vagyok.
Szopnék Kecskeméten most!
Hely van!
Hely van!
Sziasztok! Párral ismerkednék hosszú távra!! Normális és igényeség elvárt! Előre is köszönöm ha írsz!
Kiskunhalas környékén,holnap párral négyeseznénk.Nem együtt élő,40-es férfi,64 éves bi nő.
sziasztok bekes megyei helyel rendelkezo igenyes pasi vagyok not part keresek ,de utazom is arckepet privat uzibe kuldok
Sziasztok!
Mára keresek pasit akit leszophatok!
Helyem van. Ha érdekel írj! Kecskemét!!!
Mára keresek pasit akit leszophatok!
Helyem van. Ha érdekel írj! Kecskemét!!!
Kiskunmajsán,holnapra aktívokat keresünk többesre.
Ma este Magnum szauna meztelen partyra jönne valaki? Vidékről / Szentes / utitárskénk is elvihetlek, 2 fő szabad hely van.
Sziasztok.
Azt hiszem, mindenre nyitott vagyok, és nagyon kíváncsi.Csatlakoznék párhoz.(nagyon enyhe bi).
Nem vagyok egy adonisz , és a szerszámom se óriási.De őszinte vagyok, és erotikától túl fűtött.
Magamról :42 éves ,161cm, 75kg.szenvedélyes.
Azt hiszem, mindenre nyitott vagyok, és nagyon kíváncsi.Csatlakoznék párhoz.(nagyon enyhe bi).
Nem vagyok egy adonisz , és a szerszámom se óriási.De őszinte vagyok, és erotikától túl fűtött.
Magamról :42 éves ,161cm, 75kg.szenvedélyes.
Reggel 7-8 között valaki(k) Szekszárd Csörge tó?
helló szia érdekell irj
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 26. csütörtök 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 26. csütörtök 15:33
Törölt felhasználó (4696605)
VIP

Sziasztok! Holnapra (péntekre) keresek szexpartnert aktív pasi személyében. Lehetsz kíváncsi hetero is. Helyileg Kecskemét. Szopnék! Helyem lesz. Ha érdekel írj!

Kecskeméten keresek nőt akinek van kedve szexelni! Korhatár nincs, de hagyd magadat!
sziasztok spermas puncit nyalnek vannak e erre nyitott párok itt?
Sziasztok! Holnapra (péntekre) keresek szexpartnert aktív pasi személyében. Lehetsz kíváncsi hetero is. Helyileg Kecskemét. Szopnék! Helyem lesz. Ha érdekel írj!

Szegedi igényes 26 éves srác alkalmi találkozóra keres párt vagy lányt/hölgyet
Hellyel nem, de többes szexben tapasztalattal rendelkezem

Sziasztok.
Marcius elso vagy masodik hetvegejere (pentek/szombat delutan es este)bekescsabai helyszinnel keresek parom szulinapjara ferfit/akat/part masszazstudassal (biszex erdeklodes elonyben) meglepetesnek.Kor 35-50 ev kozott,suly max 80 kg.Tobbesben gyakorlott par vagyunk,tehat tudom hogy milyen partnert akarok/unk.A masszazs lenne a ''ajandek'',utana erotika minden modon...
Nemcsak szex henem lazulos program is,ugyhogy csak megfelelo kommunikacios keszseggel,kulalakkal es viselkedessel felvertezve keress!Van kozos regisztracionk is,de mivel parom is nezi az oldalt es nem szeretnem hogy megneszelje a dolgot ....
Eloszor kuldok egy standard levelet a reszletekkel,ha ez neked ok felvesszuk a kapcsolatot es megbeszeljuk a tobbit.Fotok az adatlapon,reszletek privatban.
Koszonom.
Marcius elso vagy masodik hetvegejere (pentek/szombat delutan es este)bekescsabai helyszinnel keresek parom szulinapjara ferfit/akat/part masszazstudassal (biszex erdeklodes elonyben) meglepetesnek.Kor 35-50 ev kozott,suly max 80 kg.Tobbesben gyakorlott par vagyunk,tehat tudom hogy milyen partnert akarok/unk.A masszazs lenne a ''ajandek'',utana erotika minden modon...

Koszonom.
Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció higiénia fontos