hol?
(Ez egy válasz parpar1975 üzenetére (2023. 02. 10. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Csongrád-Dél-békés hétvégén? Pár, hölgy?
Elhanyagolt vagy unatkozó hölgyet keresek hétköznaponként.
Sziasztok. Merre?
(Ez egy válasz parpar1975 üzenetére (2023. 02. 10. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma 17 óra fele tali
Sziasztok,lesz innen valaki a Corvinban a hétvégén?Pàrral ismerkednènk biszex alapon.
Szegeden keresek férfit hellyel
Sziasztok. 34 éves bi pasi vagyok , Csongrád és környéken, hölgyek urak jelentkezését várom. Lakásom van. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj privátban.
sziasztok feleseget dugnek a férje elott vagy vele közösen:vannak-e itt erre izgulo pasik? Hely kellene utazni tudok!
Fiatal, izmos pasit keresünk harmadiknak! Üzenetet privátban!
Kecskeméten keresek nagymellű nőt vagy párt ahol lehet kézzel matatni !
LÁNYOK!! 28 éves vékony kedves fiatal pasi lányokat, hölgyeket keres hasonló korosztályban Skype beszélgetéshez, masztihoz, amiből később bármi alakulhat.
Ne habozz, nyugodtan vegyél fel skype-on, mindenkinek válaszolok, nem harapok.
Üdv.: Molnár Roland
Ne habozz, nyugodtan vegyél fel skype-on, mindenkinek válaszolok, nem harapok.
Üdv.: Molnár Roland
Hosszútávra igényes titkos szeretőt keresek! Igényes, megbízható Nő kell!
Kecskeméten közös maszti?
Kecskemét környéki pár segédeszköze lennék
Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén,de dugható is vagyok..
Sziasztok!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Pár ismerkedne. Privi!
Sziasztok!28.ffi vagyok KECSKEMÉTEN keresek ma valakit akihez csatlakozhatok (AKTÍV vagyok) mindent meg hallgatok írj.
Kecskemét és vonzás körzetében élő ,hellyel és napközbeni szabad idővel rendelkező a bi és bdsm iránt érdeklődést mutató partnert keresek.Olyat aki nézné esetleg be is szállna egy Ur szolga játékba..