Sziasztok!
Szopnék Kecskeméten!
Szopnék Kecskeméten!

Szombaton esti szarvasi talalkozora keresunk intelligens partner/eket(ferfi/par) kizarolag az adatlapunkon megadottak alapjan.Biszex erdeklodes nem kizaro ok,sot..... Bemutatkozas,foto,utana telefon.Ha ez nem felel meg ne keress!Valasz csak a komolyan vehetoknek.Delutan a furdoben leszunk,elozetes talalkozo es ismerkedes ott is lehet.
Sziasztok lányt hőlygyet keresek kőzős kamerázás vagy csak beszélgetés korhatár nélkül. Lehetsz kezdő is vagy csak néznél beszélgetnél aban is partnervagyok.
Izgat a leskelődés vagy újdolgokat probálnálki? Vegyélfel skype-ra! rodger.rodger2
Izgat a leskelődés vagy újdolgokat probálnálki? Vegyélfel skype-ra! rodger.rodger2
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Baján keresek, biszex, hellyel rendelkező aktív férfi partnert szerda délután és kora esti órákra.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve partnereket keresek közös tartalomgyártásra.
Kecskeméten keresek párt vagy nőt ahol a nőt lehetne simogatni, a melleit kényeztetni,szopogatni kézzel rásegíteni.Számomra nem a közösülés az első mivel mell mániás vagyok, én sok cicit szeretnék. Akár úgy is párnál hogy ti szexeltek én meg a nőt simogatom ahol érem! Privátban keressetek!
Sziasztok! Szopnék Kecskeméten kocsiban!
Csütörtökön és pénteken helyem is lesz...
Csütörtökön és pénteken helyem is lesz...
Sziasztok! Csütörtök délelőtt szívesen megmasszíroznék egy igényes párt, vagy hölgyet. Tudok utazni, házhoz megyek, bármit kérhettek, bármilyen kívánságot örömmel teljesítek kölcsönös szimpátia esetén. Perverzebb dolgokban is benne lennék. CSAK PÁROK!!! Szóló pasik köszi, de nem! Privátban írjatok!
Tiszakécske környékén keresnénk hölgyet, párt 03.10-n.
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznèk többesre vagy akár cuckoldra
Ápolt,igènyes srác vagyok.Az adatlapomon mindent megtaláltok

Ápolt,igènyes srác vagyok.Az adatlapomon mindent megtaláltok

Sziasztok
Kedves, sportos, igényes srácként csatlakoznék párokhoz vagy hölgyekhez. Fogadni is tudok.
Kedves, sportos, igényes srácként csatlakoznék párokhoz vagy hölgyekhez. Fogadni is tudok.
. Sziasztok Március 18 Szombaton kb 15 páros szex bulit tartunk Szarvason..már lehet jelentkezni! 20-50 es korosztály csinos hölgytagú ápolt parokkal! Teraszon nagy zene italozás disco fény Jakkuzival szaunával finom sültes tálak rantott husik töltött húsok finom köretek..és persze finom szex izzadasig..jó nagy zene a teraszon buli tanc s szobákban francia ágyasok sex! Ne maradjatok le! Szép zavartalan környezetben!
Sarkad közelében akár nemfüggetlen hölgy titkos játékszere lennék, írj privire. Diszkréció 100%.
Sarkad környékén keresek hölgyet vagy Párt hetero alapon. Írj privire.
Bi aktív fiút keresek. Kecskemét-Solt. Vibered legyen és az arcod vállald. Privat keress.
Sziasztok!
35-60+ig keresek Idősebb hölgyet. Párokhoz is szívesen csatlakozom! Baja és környéke.
Igényes,ápolt 33-éves férfi vagyok.
35-60+ig keresek Idősebb hölgyet. Párokhoz is szívesen csatlakozom! Baja és környéke.
Igényes,ápolt 33-éves férfi vagyok.
Ezt nem hiszem ,hogy csak ezek vannak itt.
Bi, , sportos, férfias srác vagyok, Szegeden vagy erre járóban valaki egy kis mókára? Helyem van. 31/179/71
Füzesgyarmati vagy szeghalmi ferfit keresek arra, hogy kedvére használjon.
Más városbeli is érdekel, viszont akkor az autodban tudjuk megoldani.
Irj privit
Más városbeli is érdekel, viszont akkor az autodban tudjuk megoldani.
Irj privit