Kiskőrösön,ma délutánra hölgyet keresek,hálás lennék.
H.pár ismerkedne, Békés megye? Privi!
Párt keresek és fogadnék akiknél néző lehetnék!
Sziasztok, formás hölgy partnerem keresem ha lehet hosszabb távra.Bajai független, fiatalos pasi vagyok, egyéb szabadidős program is beleférne.
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szegeden sexre valaki? sportos, férfias, bi srác vagyok. Hely van. Ha jársz erre az is oké.
Sziasztok!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Sziasztok! Szegedi hármas heteró 2 ffi bi1 nő keres alkalmankénti szexjátékokhoz szeximádó párt vagy potens nagy és vastag méretű, kitartó férfit. Mi 45 évesek vagyunk hasonló korú partnerekre vágyunk. Búvóhelyel rendelkező elönyt élvet. Csak Szegediek írjanak privát üzenetet.

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Holnap 15-én délelőtt 9 óra körül hmvhely vagy vonzás körzetében partnert keresek akinek élvezésig masszírozhatom a kemény ágaskodó farkát. Ha tele van a zacsid és izgatna akkor írj egy privit, helyem nincs, de kocsi van. Tél. Szám jó lenne.
Szopass meg Kecskeméten!
Nyelem is. Hely van ma és holnap.
Ha érdekel írj!
Nyelem is. Hely van ma és holnap.
Ha érdekel írj!

Sziasztok ! Szegeden vagy környékén keresek hölgyeket kortól függetlenül közös örömszerzésre,vagy párommal keresünk lányt harmadiknak ! 33\27
Szopnék Kecskeméten!
Ma és holnap van helyem...
Írj ha érdekel...
Ma és holnap van helyem...
Írj ha érdekel...
Kiskőrösön holnapra,asszonyt,nagyit keresek,hálás lennék.
Sziasztok!
Szegedi fiatal srác pénteken, vagy szombat délelőttre egy kellemes alkalmat keres hölgy vagy pár társaságában Szegeden!
Szegedi fiatal srác pénteken, vagy szombat délelőttre egy kellemes alkalmat keres hölgy vagy pár társaságában Szegeden!

Kiskőrösön tud valaki hölgyet,aki látogatható?
Teltebb hölgyet kényeztetnek vagy hasonlo hölgytagu párt akik 7végente ráérnének ! Utazni tudok táv nem gond
Kiskőrösön,holnap hölgyet keresek,minden megoldás érdekel!
Sziasztok Békésmegyei lány illetve párral ismerkednék , tartósan
Sziasztok! Baja környékén aktiv bi férfi tagú párral ismerkednék.