Igen ez itt sajnos általánossá vált. Legalább egy nem, ,vagy bocs nem téged keresünk.
(Ez egy válasz cumsuck üzenetére (2023. 03. 23. csütörtök 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 23. csütörtök 18:07

Itt az oldalon alap követelmény a tahóság? 10-ből 9-en nem válaszolnak, annyit se hogy kösz nem. Barátkérőt elfogadják utána levélre meg semmi válasz. És ez megy sorozatban, szerencsére 1-2 értelmes emberrel is összefutni de nem jellemző. Normális hangnemben írok, egy válasz elvárható lenne, akár egy pár szavas elutasítás is nemde?
Sziasztok most 7vegen raero nyitott pár van-e itt ahol a férjet izgatná ha megdugják a nejet? Utazni tudok tav nem gond!
Sziasztok!
Kukkolni szeretnék párokat szex közben, akár ma este
Ha valakit ez vonzana írjon nekem!
Kukkolni szeretnék párokat szex közben, akár ma este

Ha valakit ez vonzana írjon nekem!
Sziasztok, Kecskemét és környékén hölgynek vagy hetero párnak vizes és klímás témákban szívesen segítek

Üdv
Írtam üzenetet, minket lehet érdekelne ha adnál felvilágosítást bővebben. Előre is köszönöm szépen
Írtam üzenetet, minket lehet érdekelne ha adnál felvilágosítást bővebben. Előre is köszönöm szépen
Hölgyek esetleg Szegeden ma este?
Kecskeméti hölgyikék

Szia igen ez itt ezen az oldalon alap! Legalábbis én is így tapasztalom!
(Ez egy válasz cumsuck üzenetére (2023. 03. 23. csütörtök 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 23. csütörtök 18:07

Itt az oldalon alap követelmény a tahóság? 10-ből 9-en nem válaszolnak, annyit se hogy kösz nem. Barátkérőt elfogadják utána levélre meg semmi válasz. És ez megy sorozatban, szerencsére 1-2 értelmes emberrel is összefutni de nem jellemző. Normális hangnemben írok, egy válasz elvárható lenne, akár egy pár szavas elutasítás is nemde?
Sziasztok!
Gyula környékén cumiznék.
F/44/180/90
Gyula környékén cumiznék.
F/44/180/90
Sziasztok esetleg ma B.csaban valaki?helyem .autóm van En 24.ffi vagyok Aktív barmit meg hallgatok.
Sziasztok, április 3ig ráérünk!
sziasztok most 7vegen ra ero párok vannak e itt ahol a férjet izgatnáa ha elotte dugnák meg a feleseget?
Telt nagymellű nővel ismerkednék. Használj.....
50 feletti Békéscsabai hölgyet keresek alkalomszerű találkákra
Sziasztok, formás hölggyel -párral ismerkednék rendszeres együttlétekhez.Bajai független, diszkrét pasi vagyok.
Szegeden fiatal srác ismerkedne

Holnap délelőtt, Szeged Pécs vonalon kaland?
Békésmegyei párokat kukkolnék szex közben.
Szopnék ma kora délután Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció higiénia fontos,helyem van.