Sziasztok! Kecskemét környékén van olyan buli amihez lehetne csatlakozni?
Sziasztok!
Van itt esetleg olyan pár akit izgatna cuckold esetleg cuckold creampie játék?
Kecskemét és környékén utazni tudok ha szükséges.
Van itt esetleg olyan pár akit izgatna cuckold esetleg cuckold creampie játék?
Kecskemét és környékén utazni tudok ha szükséges.
Sziasztok! Békéscsabai hölgyet szívesen meglocsolnék, nem csak a hosszú ünnepi hétvégén!
Független, átlagos alkatú de viszonylag alacsony, és dohányzó pasi vagyok. Amolyan barátság extrákkal viszonyt keresel, akkor lehet hogy egymást keressük!

Hosszú hétvégén valaki Szeged és környékén vagy erre utazóban? Sportos srác hasonlót keres!
Szopnék Kecskeméten kocsiban!
De helyem is van.
Ha érdekel írj!
De helyem is van.
Ha érdekel írj!
Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Sziasztok,ha lenne itt formás hölgy aki hosszabb távra szeretne megbízható partnert, szívesen ismerkednék vele.Bajai független pasi vagyok.
Sziasztok. Kecskeméti hölgyet párt keresek kölcsönös programokra.
Párhoz mennék locsolni

Csongrád megyéből pár vagy hölgy egy kedves potens pasival?
Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szopnék Kecskeméten!
Holnap helyem is van!
Ha érdekel írj!
Holnap helyem is van!
Ha érdekel írj!

Sziasztok! Békés megyében keresnék egy hétvégére külön álló nyaralót, aki tud kérem jelezze

Sziasztok
Vasárnap ráérő pár ? Szívesen csatlakoznék egy hármasra.
Vasárnap ráérő pár ? Szívesen csatlakoznék egy hármasra.

Kíváncsi srác vagyok, nagy méretű srácot keresek seggbe dugáshoz, hosszú hétvégén ráérek, helyem van. Szeged és környéke, vagy tudj jönni.
Sziasztok! Extra duci v duci nőket keresek kölcsönös kényeztetésre! Diszkrét, figyelmes, normális pasi vagyok!!
Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció higiénia fontos,de dugható is vagyok.
Szegedi, kapcsolatban élő, 29 éves meleg pasi ismerkedne/beszélgetne elsősorban cyberszex (erotikus levelezés, fénykép - videó küldés) témában.
Elég sokminden bejön (extrém/bizarr dolgok).
Diszkréció adott és elvárt. Amennyiben nem szeretnéd, arckép sem feltétel.
Emellett párként benne lennénk cuckold felállásban is. (De ez csak lehetőség, nem elsődleges.)
Bi-k, (kíváncsi) heterok jelentkezsét is szívesen fogadom.
Elég sokminden bejön (extrém/bizarr dolgok).
Diszkréció adott és elvárt. Amennyiben nem szeretnéd, arckép sem feltétel.
Emellett párként benne lennénk cuckold felállásban is. (De ez csak lehetőség, nem elsődleges.)
Bi-k, (kíváncsi) heterok jelentkezsét is szívesen fogadom.
Sziasztok! 34éves sportos, ápolt férfi vagyok párokat keresnék elsődlegesen. Ma este valaki békéscsabán? Több infó privátba