Kiskunfélegyházán és környékén valaki MOST egy laza bi kalandra? Hely ok! Nagyobb méret előny! Kép nélküli üres profilok nem érdekelnek! Első sorban cumiznék.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Lányt vagy párt keresek! Utazni tudok!
Lányt vagy párt keresek! Utazni tudok!
Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
sziasztok not part keresek bekes vagy szolnok megyebol helyem van de utazni is tudok normalis igenyes pasi vagyok
Ma este valaki kaland ?
Keresek valakit ma estére aki leszopna akár a kocsiban is!
Szopnék Kecskeméten kanos pasit!
Ha érdekel írj!

Ha érdekel írj!

Sziasztok! Ma kinek lenne kedve Kecskeméten találkozni velem?
Kecskeméti hölgyet párt fogadnék.
Sziasztok! Ma estére keresek jó lehetőséget. Lehetőleg Kecskemét környékén, de tudok utazni is. Fiatal bevállalós pasi vagyok.
Sziasztok!
Fiatalos , humoros pár keres fiatal párt egymás előtti , melletti szeretkezéshez. Nem kávézgatni és beszélgetni szeretnénk. Esetleg ha létezik olyan hölgy aki elfogadja az adatlapunkon leírtakat szívesen vennénk üzenetét. Pasik jelentkezése törlés , tiltás!! Utazni tudunk határokon belül.
Fiatalos , humoros pár keres fiatal párt egymás előtti , melletti szeretkezéshez. Nem kávézgatni és beszélgetni szeretnénk. Esetleg ha létezik olyan hölgy aki elfogadja az adatlapunkon leírtakat szívesen vennénk üzenetét. Pasik jelentkezése törlés , tiltás!! Utazni tudunk határokon belül.
Mohácsra méretesebb pasit keresünk!
Sziasztok! Kecskemét környékén van olyan buli amihez lehetne csatlakozni?
Sziasztok!
Van itt esetleg olyan pár akit izgatna cuckold esetleg cuckold creampie játék?
Kecskemét és környékén utazni tudok ha szükséges.
Van itt esetleg olyan pár akit izgatna cuckold esetleg cuckold creampie játék?
Kecskemét és környékén utazni tudok ha szükséges.
Sziasztok! Békéscsabai hölgyet szívesen meglocsolnék, nem csak a hosszú ünnepi hétvégén!
Független, átlagos alkatú de viszonylag alacsony, és dohányzó pasi vagyok. Amolyan barátság extrákkal viszonyt keresel, akkor lehet hogy egymást keressük!

Hosszú hétvégén valaki Szeged és környékén vagy erre utazóban? Sportos srác hasonlót keres!
Szopnék Kecskeméten kocsiban!
De helyem is van.
Ha érdekel írj!
De helyem is van.
Ha érdekel írj!
Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Sziasztok,ha lenne itt formás hölgy aki hosszabb távra szeretne megbízható partnert, szívesen ismerkednék vele.Bajai független pasi vagyok.