Algyői hídnál volt valaki mostanában?
Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció higiénia fontos..
Sziasztok,ha lenne itt formás hölgy, aki hosszabb távra szeretne megbízható partnert, szívesen ismerkednék vele.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Még víz alatt…
(Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2023. 04. 20. csütörtök 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Anyira már nem! Meg neztem!
(Ez egy válasz Spade81 üzenetére (2023. 04. 20. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap 10-11 közt megnézem én is.
(Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2023. 04. 20. csütörtök 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztokmost 7vegen feleseget dugnek szopatnek a ferje elott akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok. Szeged környékén keresünk!
Kizàrólag instagramon: harmasvagy néven vagyunk fent.
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 45év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk. Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod sorom hármasra, négyesre keresünk!
Kizàrólag instagramon: harmasvagy néven vagyunk fent.
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 45év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk. Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod sorom hármasra, négyesre keresünk!
Buja feleséget keresek, aki szereti, ha elkenik rendesen a száját … irányítalak és te bírni fogod a strapát

Sziasztok! 31 éves férfi vagyok olyan párt keresek ahol a pár férfi tagja bi. Hármas szexre csak fiatal párt! Szóló férfiak ne írjanak!
Ma reggel szegeden hölgy vagy pár? Ápolt 40 es diszkrèt pasi vagyok.
Nyitott Békés megyei pár???
Sziasztok szegedi pár keres hölgyet hármasra esetleg párókat négyesre párcserére ! Privátban keressetek !
33F\27L
33F\27L
Sziasztok! Szegeden hellyel rendelkező normális domináns pasi keres hölgyet vagy párokat heteró alapon találkozóra, aki nyitott a dologra írjon nyugodtan

Kecskeméten?
Holnap délután szívesen meglátogatnék csongrád megyei párt a közelemből.

Szopnék Kecskeméten most éjszaka!
Holnap és vasárnap helyem is lesz!
Írj ha érdekel…
Holnap és vasárnap helyem is lesz!
Írj ha érdekel…

Szegeden párt vagy hölgyet meglátogatnék

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.