Makó és környéke ma?
Sziasztok!
Szopnék Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán!
Írj ha érdekel…
Szopnék Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán!
Írj ha érdekel…
Ma este szopatnék autóban , szabadban ! Gyere s vedd torokra, szép finom faszomat! Ápolt, jó méretem van .
Sziasztok! Baja környékén (kényelmes távolságon belül) hölggyel, párral ismerkednék élvezetes időtöltés céljából.
Sziasztok 2 fiu én és a haverom belefér még?
Sziasztok!
Ma, illetve vasárnap délelőtt hölgyet, párt fogadnék Kecskeméten, a belvárosban, lakásomon!
Ma, illetve vasárnap délelőtt hölgyet, párt fogadnék Kecskeméten, a belvárosban, lakásomon!
Sziasztok igényes hölgyet keresnénk hármasozni , fogadni tudunk!
Sziasztok. Baja és környékéről ma délután valaki?
Sziasztok. Vasárnap napközben ráérő hölgyet vagy Párt meglátogatnék Békés megyében 48éves Potens férfi vagyok, ha érdekel írj privire. Diszkréció 100 %
Szolnok
Biszex érdeklődésű értelmes emberekkel barátkoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 11. vasárnap 15:27
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73899)
Szolnok
Sziasztok! Ribanc feleséged szívesen megdugnám neked,vagy veled
Sziasztok !
A hétvége folyamán szívesen csatlakoznék párokhoz, de egyedülállókkal is találkoznék! 18as méretem van , s nem vagyok semmi jónak az elrontója
írj/írjatok üzenetet s megbeszéljük a részleteket.
A hétvége folyamán szívesen csatlakoznék párokhoz, de egyedülállókkal is találkoznék! 18as méretem van , s nem vagyok semmi jónak az elrontója
írj/írjatok üzenetet s megbeszéljük a részleteket.
Sziasztok! Ma este Kecskemét és környékén párhoz csatlakoznék, részletek privát üzenetben.
sziaszztok ma valaki ismerkedne Kecskeméten párokra értve ???????????
Sziasztok!
Szombat, illetve vasárnap délelőtt hölgyet, párt fogadnék Kecskeméten, a belvárosban, lakásomon!
Szombat, illetve vasárnap délelőtt hölgyet, párt fogadnék Kecskeméten, a belvárosban, lakásomon!
Sziasztok! Mai nap lenne valakinek kedve találkozni velem?
Szia!
Mi egy együtt élő középkorú pár vagyunk. Szeretnénk megismerni egy szimpatikus hölgyet átlagos testalkattal. Csak olyan jelentkezését várjuk aki elfogadja a mi téged nem kényeztetünk. Tudjuk ez furcsa helyzet de ez szabályt hoztuk. Utazni 50-100 km körzetbe közös szimpátia és telefonos egyeztetés esetén megtesszük! Köszönjük , hogy végig olvastad.
Mi egy együtt élő középkorú pár vagyunk. Szeretnénk megismerni egy szimpatikus hölgyet átlagos testalkattal. Csak olyan jelentkezését várjuk aki elfogadja a mi téged nem kényeztetünk. Tudjuk ez furcsa helyzet de ez szabályt hoztuk. Utazni 50-100 km körzetbe közös szimpátia és telefonos egyeztetés esetén megtesszük! Köszönjük , hogy végig olvastad.
Sziasztok! Jövőhéten Kecskeméten leszek a filmfesztiválon. A belvárosban fogok megszállni. Nincsen kedve hölgynek, párnak ismerkedni, találkozni?
Kistelek - Szeged környékén valaki ?
Sziasztok feleseget hasznalnek a férje elott (cuckold) Vannak-e erre nyitott párok esetleg? Hely kellene utazni tudok!

vazelinator

Goma06