14.-én megyünk mi is Szikire.
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2023. 07. 01. szombat 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kecskeméten igényes hölgy? Egy kellemes masszázsra?
Sziki, csend, napsütés
Szia. Hány óra? Tudok menni
(Ez egy válasz parpar1975 üzenetére (2023. 07. 01. szombat 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Algyő ma kora délután
Sziasztok!
Pár keres párt, közös nyaralásra, augusztusra. Csak Privi!!!
Pár keres párt, közös nyaralásra, augusztusra. Csak Privi!!!
Sziasztok. Kecskeméten kukkolnánk, szimpátia esetén be is szállnánk
Sziasztok !
Párokhoz csatlakoznék mindkét fél örömére is . Ugyanitt nagy méretű srácnak szívesen kiverném , akár viszonzás nélkül is, de engem is bármikor leszophatsz, nemtől függetlenül .
Párokhoz csatlakoznék mindkét fél örömére is . Ugyanitt nagy méretű srácnak szívesen kiverném , akár viszonzás nélkül is, de engem is bármikor leszophatsz, nemtől függetlenül .
SZIASZTOK MA ESTÉRE KERESNÉNK PÁRT LÁNYT ESEMÉNYRE BULIRA ESETLEG VALAKIK ?????????
Sziasztok!Kecskemèten keresem csinos hölgy partnerem.Nagyon kezdőként (első alkalom lenne)kukkolnèk párokat,esetleg beszállnèk a hölgy örömére.Csak is hetero alapon.
Sziasztok! Ma esetleg hölgy kalandra? Békés Megye.
Szia! Ên benne lennék. Írj privre.
(Ez egy válasz Csaba740421 üzenetére (2023. 06. 30. péntek 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Mai nap keresek kölcsönös orálra aktív férfit, vagy párok jelentkezését is várom.
De nem feltétel viszonozni,kezdésnek adok egy kis masszázst.Kecskeméten helyem van,írj privátban. Szép napot!!
De nem feltétel viszonozni,kezdésnek adok egy kis masszázst.Kecskeméten helyem van,írj privátban. Szép napot!!
Szia, én szívesen megdugom a barátnődet de mi az hogy nagy méret??Kinek mi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 30. péntek 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 30. péntek 16:55
Törölt felhasználó (4712067)

Baratnőmnek keresek nagy méretű pasit aki megdugja a jelenlétembe és feleséget keresek akit kölcsön ad nekem a férje
Baratnőmnek keresek nagy méretű pasit aki megdugja a jelenlétembe és feleséget keresek akit kölcsön ad nekem a férje
Sziasztok
Ismerkednék
Ismerkednék
Sziasztok! Szegeden ma délután párt kukkolnék. Erdős mezős területen. Helyet tudok.
Sziasztok, a kora esti orakban kecskemeti kalandozasban vennek reszt.!Minden erdekes jeLigere
Kecskeméti párhoz csatlakozok, mindenre nyitott gyengéd pasi vagyok
Algyői vasúti hídhoz nudizni ma kora délután jön valaki?