Én sem ne izgulj csak elolvasta a levelem.
(Ez egy válasz Csendesen13 üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam. Nem kaptam választ vagy talaltatok partnert már?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 12:03
Törölt felhasználó (4311562)

Sziasztok!! Szegedi 40-es párocska, szép,csinos hölggyel,csak a hölgy örömére.Ma délutánra keresünk,fiatal potens férfit,aki el is mer jönni,csak az írjon! Privátban kérném az üzenetet telefonszámmal,ha lehetséges! Könnyebb kommunikáció érdekében.Szép napot
Sziasztok! Holnap ( péntek) reggel, délelőtt pár aki szexelne egy jót hármasban? Írjatok, és megyek, utazás nem gond!
Sziasztok!mai nap keresek hölgyek vagy párok!
Sziasztok !
Szabadban egy közös vagy kölcsönös hoki ma vagy holnap este ?
Szabadban egy közös vagy kölcsönös hoki ma vagy holnap este ?
Sziasztok!! Szegedi 40-es párocska, szép,csinos hölggyel,csak a hölgy örömére.Ma délutánra keresünk,fiatal potens férfit,aki el is mer jönni,csak az írjon! Privátban kérném az üzenetet telefonszámmal,ha lehetséges! Könnyebb kommunikáció érdekében.Szép napot
Sziasztok!
Pár keres párt, közös nyaralásra, augusztusra. Csak Privi!!!
Pár keres párt, közös nyaralásra, augusztusra. Csak Privi!!!
Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van de dugható is vagyok.
Sziasztok. Ma dèlelőtt szivesen meglátogatnèk egy ápolt hölgyet vagy párt vasárhelyen. Diszkrèt potens 40 es pasi vagyok.
Sziasztok. Kikötözném a Feleségem, felizgatnám és megdugatnám valakivel. Kecskeméti pasik jelentkezését várjuk. Csak Privátban. Legyél átlagos szőrtelen.
Sziasztok! Holnap (pénteken) Kecskeméten tartózkodom, a délelőtti órákban. Szimpátia esetén szívesen csatlakoznék párokhoz, hölgyekhez

Párhoz csatlakoznék....
Sziasztok fiatal parokkal , nőkkel ismerkednènk hétvégén Lakitelek
Halihó, csajszit keresnék csajként tapasztalatszerzésre.
Kecskemét környékén pár vagy nő?

Hello Szeged!
Sziasztok! holnap keresek hölgyek vagy párok Kunfehértó nyaralóba!!
Közös vagy kölcsönös masztihoz keresek holnap délelőttre partnert Szeged -hmvhely vonalon, csak enyhe bi részemről, ápoltság adott és elvárt, privit várok. Hölgyek is érdekelnek természetesen, írjatok bátran.
Sziasztok Gyula környékén bi kalandot keresek ma este
csutortok-péntek párt fogadnánk Szabadszállási othonunkban
Rita Feri
Rita Feri