Sziasztok!
Pár keres párt, közös nyaralásra, augusztusra. Csak Privi!!!
Pár keres párt, közös nyaralásra, augusztusra. Csak Privi!!!
Ma este ráérő férfi aki tud utazni?
Szeged,júl 21.,10:00,aktívokat keresünk többesre.1passzív résztvevő,2-3 aktív,dugható,nyeli mindet.
Sziasztok. Párral szívesen találkoznék ma este. Helyem lenne Szalkszentmártonba, de 50 km körzetbe az utazás sem jelentene gondot. Csak akik komolyan gondolják, kölcsönös szimpátia alapon. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Szívesen találkoznánk egy hölggyel hétvégén aki elfogadja az adatlapunkon leírtakat. Köszi
Egy óra múlva valaki ?

Mai napra keresek aktív férfit akit szophatnék,higénia diszkréció elvárt. Helyem van Kecskeméten!
Sziasztok, a kora esti orakban kecskemeti kalandozasban vennek reszt.!Minden erdekes jeLigere
40-es ápolt, sportos ffi vagyok, szivesen kényeztetnék érett nőket akár párnál vagy többesben is.Imádok nyalni.
Sziasztok, Szegeden közös maszti orál keres sportos izmos srác férfias pasast!
Valaki?
Valaki?
Sziasztok!
A hétvégére keresek programot, partnert, partnereket.
Szegedi vagyok, helyem van, de autóm is, tudok utazni.
42 éves, igényes, sportos, borostás férfi vagyok.
Szeged, Csongrád, Bács-Kiskun, Békés , Pest megye.
A hétvégére keresek programot, partnert, partnereket.
Szegedi vagyok, helyem van, de autóm is, tudok utazni.
42 éves, igényes, sportos, borostás férfi vagyok.
Szeged, Csongrád, Bács-Kiskun, Békés , Pest megye.
Sziasztok! Jövő héten Gyulán nyaraló pár minden extra kívánságát teljesíteném. Igényes, diszkrét pasi vagyok, kölcsönös szimpátia esetén mindenben partneretek lennék, perverzebb dolgokban is akár. Szerezzünk izgalmas, Gyulai emlékeket magunknak!
Sziasztok! Játszótársakat keresek,kellemes és finom időtöltésre hölgyek és párok személyében!
Párt keresünk ma Szabadszallason utazni fogadni tudunk
Gyula környékén este bi kalandot keresek
Szeged vagy kecskemét bi pár vagy férfi?
Ma késő délután/kora este egy közös vagy akár kölcsönös kézimunka a szabadban ?
17. és héten hétközben is tudunk ismerkedni ha az adatlapunkon leírtaknak mrgfelelő megkeresést kapnánk....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Holnapra keresünk párt Szabadszálláson utazni fogadni tudunk
Sziasztok!
Köröstorokban valaki tali? (hetero vagyok)
Köröstorokban valaki tali? (hetero vagyok)