Kecskeméten keresk a barátnőmnek olyan 24-26 év közöti pasit aki nem szakállas és nem dohányzik tud viselkedni és nem erőszakos! Elmennénk hozzád és ott szexelnénk persze fokozatosan felpörögve a hölgy örömére csak! Olyan pasi jelentkezzen aki küld képet a farkáról arcáról hogy a barátnőm tudjon dönteni. A leányzó 35 éves erősen telt , nagy cicik szőke szép arc!
Sziasztok! Egész héten, minden nap ráérnék egy kedves, igényes pár kívánságait, vágyait, kielégíteni. Tudok utazni, ha lenne kedvetek egy izgalmas hármashoz, akkor privátban keressetek!
Sziasztok. Ki szeretném próbálni a nudizást. Ehhez keresném kedves hölgy társaságát, aki velem tartana. Ha voltal már többször is nudi strandon, akkor bevezethetnél ebbe a vilagba, ha nem voltál meg, esetleg bátortalan vagy, akkor próbáljuk ki együtt. Persze minden kötelezettség nélkül. Ha békés megyei, vagy környéki vagy, akkor mehetnénk együtt. Vinnélek, hoználak. Ha tavolabb élsz, akkor egy megbeszélt helyen talizhatnánk. Esetleg párok is jelentkezhetnek.
Szegeden vagy környékén sportos, férfias, jóképű, uni-p srác komplikáció mentes sexre keres férfias srácot. Nagy farok előny, kép alap. Ha jársz erre az is ok.
Lökösháza környékén hölggyel,párral ismerkednék!

Szegeden,CD-ként aktív társaságot keresek péntekre.
17. és héten hétközben is tudunk ismerkedni ha az adatlapunkon leírtaknak mrgfelelő megkeresést kapnánk....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Hölgy vibrátoros masztiját passzívan és örömmel megnézném. Lehetsz idősebb és bármilyen testalkatú írj bátran nekem. Szeged vagy környékén.
Holnap estére egy kis kalandot keresek elsősorban párokkal. Biszex kaland is okés viszont az csakis kölcsönösen érdekel. Korombeliek esetleg kicsit fiatalabbak és átlagos testalkatúak érdekelnek. Utazás nem okoz gondot de persze nem a világ másik felére.
70-es barátnőmmel keresünk 2normális,diszkrét pasit gangbang-re.Privátban.
Kecskeméti pár ma estére szexhez a szabadban keres pasit, párt, kukkolót
Nagy faszú barátot kersek Szarvas környékén de egész Békés megyében. Utazom,helyem nincs. Baszhatsz keményen.
Ma Kecskeméten valaki rá ér ,?
Jövőhét délelőtti időpontban keresek hölgyet aki élvezi az orális kényeztetést, Békés megyében, kor alkat mellékes,
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott(cuckold) Ha vannak itt erre nyitott párok esetleg?
Bi party júl 21.Szeged,aktívokat,bi párt várunk.
Szervusztok.
György vagyok kiskunfélegyházáról
Ma este úgy 8 óra magasságában a, Sasfészek parkolójában leszek .Onnan bemehtnénk a Csalánosi park erdőbe.
Üdv.Gy
62 éves 1690/74 -es átlagos férffi vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 10:17
György vagyok kiskunfélegyházáról
Ma este úgy 8 óra magasságában a, Sasfészek parkolójában leszek .Onnan bemehtnénk a Csalánosi park erdőbe.
Üdv.Gy
62 éves 1690/74 -es átlagos férffi vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4657694)

Ma este Kecskeméten meglesnénk párommal ffit maszti közben
Közös vagy kölcsönös masztihoz keresek holnap délelőttre hölgyet vagy urat hmvhelyről vagy környékén. Ápoltság adott és elvárt, lakás van, privit várok. Szopatni is imádok, de csak egyoldalúan ha szeretnél egy kemény farkat érezni a szádban.
70-es barátnőm is ott lenne,privátban.
Ma este Kecskeméten meglesnénk párommal ffit maszti közben