Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19).
Sziasztok. Ma este Mezőtúron párt illetve hölgyet, hölgyeket fogadnék. live:.cid.b532f07db4a2f77d
Sziasztok! Kiskunhalas és környékéről keresek párt tartós baráti és szexkapcsolatra egy párt. Én igényes, diszkrét megbízható férfi vagyok. Közös nudizás is érdekel.
sziasztok feleseget használnék a ferje elott akit ez izgatná! hely kellene utazni tudok!
Sziasztok Baja környékén Nő esetleg pár akihez lehet csatlakozni?
Holnap délelőtt egy szép kemény farkat spriccelésig kényeztetnék és masszíroznék hmvhelyen vagy a környékén, privit várok, lakás van. Ápoltság adott és elvárt.
Ismerkedni valaki a közelből?
Sziasztok! hölgy vagy párok keresek hosszú távra!
Gyulá/Békéscsaba környékén hölggyel/párral ismerkednèk!
Hely van,utazni tudok!
Hely van,utazni tudok!

Sziasztok! Gyomaendrődön bi pár vagy bi pasi lenne ?
Augusztus 1 től (1 hét szabi) Szeged v környéki párokat fogadnánk lakásunkban.
Érdeklődni privátban
Érdeklődni privátban
Baja és vk. keresek duci hölgyet szabadidő eltöltésre ismerkedés céljából nem feltétel a szex.
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is. vannak e erre nyitott párok?
Sziasztok! Szegedi, békéscsabai vagy környéki lánnyal találkoznak masszírozni is tudó, jóképűnek tartott nagyon potens pasi. Privátot írj. Köszönöm!
Békéscsabán ma valaki? Bármit meghallgatok! 27FFi
Párt keresünk parcsere kellemes bulis esti éjszakai kikapcsolódásra helyünk van fogadni tudunk ha benne vagytok írjatok privátban
Sziasztok. Párt, vagy hölgyet keresnék ma kora estére! Helyem lenne Szalkszentmártonba. De Pest megye Déli részén, Bács megye Északi részén utazás sem jelentene gondot! Akár autós kalandba is benne lennék, ha meg lenne a kölcsönös vonzalom!
Sziasztok. Ki szeretném próbálni a nudizást. Ehhez keresném kedves hölgy társaságát, aki velem tartana. Ha voltal már többször is nudi strandon, akkor bevezethetnél ebbe a vilagba, ha nem voltál meg, esetleg bátortalan vagy, akkor próbáljuk ki együtt. Persze minden kötelezettség nélkül. Ha békés megyei, vagy környéki vagy, akkor mehetnénk együtt. Vinnélek, hoználak. Ha tavolabb élsz, akkor egy megbeszélt helyen talizhatnánk. Esetleg párok is jelentkezhetnek.
Kecskeméti pasit leszopnék. Helyed legyen. 1óra múlva vagyok a városban.Ha írsz legyen elérhetőség.
Algyöre valaki ma