3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Kecskeméten keresek olyan nőt akinek gyúrhatnám a melleit! Kocsiban vagy nálad!
sziasztok kinek a feleseget használhatnám elotte? hely kellene utazni tudnek
Valaki Kecskeméten?
Sziasztok Hölgyeket és házasparokat keresek kellemes kikapcsolodásra barátsagosan erotikus légyottokra. Ápolt intelligens ferfi vagyok tapasztalt a swinger világaban, párokkal 3- mas cuckold s ami spontán mindenkinek élvezetes. Estefelé kellemes szaunás teraszon nagy meretű amerikai jakkuzi nagy úszomedence kellemes zene iszogatás huncutkodás igényes szomszéd mentes gyönyörű szép saját wellnes vendéghaz nyaralómba tudlak fogadni. A diszkreció grantált! ..
Helló! Jövő héten egy pár napot Gyulán töltök, lenne kedve valakinek ismerkedni? Minden jóban benne vagyok!!!!
Ma kora estére keresek párt a Paks-Budapest-Miskolc útvonalon...
Privátban írjatok ha úgy van...
Privátban írjatok ha úgy van...
47 éves szegedi pasi keres 40-50 év körüli hölgyet kötöttségektől mentes együttlétekre.
Kecskemét környéki párt keresek kellemes együtt létre

12.-e szombat estére keresnénk kecskeméten párommal (fiatal nagy cici popsi ) fiatal sportos mindenre nyitott szőrtelen bi uni lehetőleg kicsit sub férfit kis afterpartyra
A héten délelőtti órákra keresünk fiúkat, 60+ éves hölgy kényeztetésére. Kecskeméten!!!!
Esetleg mi szoba jöhetünk ?
.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2023. 07. 30. vasárnap 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 30. vasárnap 10:41

Augusztus 1 től párokat fogadnánk lakásunkban Szeged és környékről. Erd privátban
Sziasztok! Igényes, jóképű, hetero pasi sportos vagy vékonyabb lánnyal, ilyen hölgytagú párral ismerkedne. Masszírozni is tudok
Párral szexelnék...
Békéscsabai 50 feletti hölgy? Esetleg holnap délelőtt?
bekes megyei igenyes bi pasi vagyok helyem van de utazom is not part fiatal fiut keresek
Sziasztok. Békéscsabai pasit keresek, aki viszonzas nélkül oralisan kényeztetné az átlagos méretű farkam...
Kecskemèten szexpartnert keresek.
Helyem van utazni tudok
Helyem van utazni tudok
Sziasztok. Nudista strand látogatáshoz utitarsat keresek, kedves hölgy, vagy pár személyében.
12.-e szombat estére keresnénk kecskeméten párommal (fiatal nagy cici popsi ) fiatal sportos mindenre nyitott szőrtelen bi uni lehetőleg kicsit sub férfit kis afterpartyra