Sziasztok!
Akasztó környékén valaki??
Akasztó környékén valaki??
Sportos, bi, férfias srác vagyok Csongrád-békés megyéből vagy erre járóban vki? esténként akár autós, szabadban mókázás is játszik...
Sziasztok! Szeged-Szentes-Békéscsaba vonalon és környékén csinos lányt vagy ilyen hölgytagú párt keres intelligens, diszkrét, jóképű hetero pasi. Masszírozni is tudok és szeretek. Privátot kérnék. Köszönöm!
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Közös vagy kölcsönös masztihoz keresek holnap délelőttre partnert hölgy vagy férfi személyében hmvhely vagy környékén, ápoltság adott és elvárt, privit várok, lakás kocsi van.
Ma délután hölgy, vagy pár Kecskeméten, esetleg a környékén?

Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Szeged és Kecskemét környékén méretes, vastag farkammal hölgyet kényeztetek, vagy párokhoz csatlakozom kizárólag hetero alapon!
Ma délelőtt valaki Kecskeméten!
Ma délelőtt lányok esetleg párok ?
Sziasztok,ha lenne itt formás hölgy,aki hosszabb időre keres megbízható pasit, szívesen ismerkednék vele.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! szerdán délelőtt utazom Kiskunhalas környékén! hölgyek vagy párok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Kecskeméten keresek olyan nőt akinek gyúrhatnám a melleit! Kocsiban vagy nálad!
sziasztok kinek a feleseget használhatnám elotte? hely kellene utazni tudnek
Valaki Kecskeméten?
Sziasztok Hölgyeket és házasparokat keresek kellemes kikapcsolodásra barátsagosan erotikus légyottokra. Ápolt intelligens ferfi vagyok tapasztalt a swinger világaban, párokkal 3- mas cuckold s ami spontán mindenkinek élvezetes. Estefelé kellemes szaunás teraszon nagy meretű amerikai jakkuzi nagy úszomedence kellemes zene iszogatás huncutkodás igényes szomszéd mentes gyönyörű szép saját wellnes vendéghaz nyaralómba tudlak fogadni. A diszkreció grantált! ..
Helló! Jövő héten egy pár napot Gyulán töltök, lenne kedve valakinek ismerkedni? Minden jóban benne vagyok!!!!
Ma kora estére keresek párt a Paks-Budapest-Miskolc útvonalon...
Privátban írjatok ha úgy van...
Privátban írjatok ha úgy van...