Sziasztok feleseget dugnek a férje elott akit ez izgatná? Hely kellene utazni tudok!
Adatlapunk alapján szívesen barátkoznánk párokkal és fiúkkal.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sportos, bi, férfias, kíváncsi srác vagyok, hasonló srácot keresek , csongrád-békés megyében esősorban....
ma, holnap párt fogadok hetero alapon Szegeden.
Sziasztok ma estere keresek partnert holgy vagy pár. Ill barmikor estefele Szarvas s 100km korzet max. Fogadni Szeptembertől tudlak igenyes szuper nyaralómba Szarvason....
Sziasztok! 14- 27-ig pihenőn leszünk. Konkrétan nem terveztük el hova megyünk de benne lennénk bármilyen buliba. A távolság nem akadály. Szívesen ismerkednénk párokkal ,hölggyel, és nagy farkú urakkal.
Ez lehet Welness, nyaraló, csak élvezzük egymást.
Privátban várjuk az ajánlatott.
Ez lehet Welness, nyaraló, csak élvezzük egymást.
Privátban várjuk az ajánlatott.
Sziasztok..
Szerda csutortok vagy pentek estere (aug 8-9-10 ) keresnenk egy normalis baratsagos part kozos gabajodasra.
Helyünk nincs de utazni tudunk
Szerda csutortok vagy pentek estere (aug 8-9-10 ) keresnenk egy normalis baratsagos part kozos gabajodasra.
Helyünk nincs de utazni tudunk

Lányok esetleg párok?
Makó környékén,szerda délután korlátlan popsidugáshoz keresek partnereket.
Sziasztok. Kinek lenne kedved találkozni? Kecskemét és környéke.
Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem hosszabb időre.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Orosházán vagy környèkèn találkoznèk párral vagy hölgyel
Ma este Kecskemét és környékén...valaki kielégíthetne, nagyon tele vagyok, cserében támogatlak!
Sziasztok!
Gyula/Bèkèscsaba környékén ismerkednèknhölggyel/párral!
Gyula/Bèkèscsaba környékén ismerkednèknhölggyel/párral!

Kecskeméti pár keres szexhez a szabadban,pasit , párt.
Valós párokat keresunk üdv Moni és Csaba
Makón,szerda du.2 óra hossra szobát keresek szexhez.Minden megoldás érdekel.
Sziasztok! Nagyon szívesen kinyalnék egy jól teli élvezett puncit, vagy bármilyen más kívánságot is teljesítenék. Ha van itt olyan pár akiket ez szintén izgat, akkor itt vagyok. Bármelyik nap alkalmas, írjatok!
Sziasztok! Lányt keresünk max 30 éves korig! Mindkettőnk örömére!
Sziasztok párként keresünk hölgyet mindkettőnk örömére Privben jelezz !