"Sajnos", így írjuk helyesen...
(Ez egy válasz DavidBrigi üzenetére (2023. 08. 10. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 10. csütörtök 08:36

Sziasztok part keresunk ma estere.
Helyunk nincs salynos, de utazni tudunk.
Sziasztok!
Pár keres ,Párt! Privi!
Pár keres ,Párt! Privi!
Ma délelőtt Kecskemét és környéke?
Sziasztok
Szívesen csatlakoznák egy szimpatikus párhoz. Írj bátran minden megoldás érdekel! Akár csak nézőként vagy masszírozni … stb
Szívesen csatlakoznák egy szimpatikus párhoz. Írj bátran minden megoldás érdekel! Akár csak nézőként vagy masszírozni … stb
Kistelek környékén keresek partnert minden jóra.
Semmi akadálya
(Ez egy válasz edem75 üzenetére (2023. 08. 09. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 09. szerda 20:25

Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem ha lehet hosszabb időre.Bajai fiatalos pasi vagyok,egyéb program is lehetne.
Állandó hokipartnert keresek
Sziasztok ma és holnap tudnék fogadni szép kellemes helyen! Szarvason. Párok hölgyek ..jakkuzis szaunás kikapcsolódás
Hölgy vagy pár társaságát keresem Orosházán vagy környèkèn.Ápolt,igènyes,kitartó srác vagyok

Sziasztok part keresunk ma estere.
Ma, illetve holnap délután/este fogadnám hölgy, vagy pár társaságát kecskeméti, belvárosi lakásomban

Sziasztok! hölgyek keresek sex partner hosszú távra!
Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem ha lehet hosszabb időre.Bajai fiatalos pasi vagyok,egyéb program is lehetne.
Kecskeméten ma valaki bi kaland?
Párt keresünk 4s gabalyodásra

Dunaújvárosban ma este valaki?
Esetleg pár?
Esetleg pár?
Sziasztok, intelligens, jo humoru es apolt, sportos megjelenesu ferfit keresunk harmadiknak. Kerjuk csak olyan jelentkezzen aki hajlando kepet kuldeni az arcarol es telefonon is szeretne beszelni
Udv, Ildi es Tibor

Sziasztok szép lányok,párok jelentkezését várom Görögországi utazásra 4 éjszakára minden éjszaka a város leghíresebb night clubjàba ahol striper fiúk lányok szórakoztatnak különböző showműsorokkal egész este .
Akinek felkeltettem a figyelmét és velem tartana
Az nyugodtan írjon rám közvetlen jóarc fiatal pasi vagyok imádom a sex minden formáját és megélni minden pillanatát . Írj egy üzit és mindent megbeszélünk részletesen
Akinek felkeltettem a figyelmét és velem tartana
Az nyugodtan írjon rám közvetlen jóarc fiatal pasi vagyok imádom a sex minden formáját és megélni minden pillanatát . Írj egy üzit és mindent megbeszélünk részletesen

Ma, holnap illetve péntek este fogadnék hölgyet, vagy párt Kecskeméten, belvárosi lakásomban

Bi pár Kecskemét környékén?