Sziasztok ilyenkor sajnálom hogy nem Szegedi vagyok főleg ha még szimpátia is lenne. Robi
(Ez egy válasz idealis üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 14:34

Pénteken megyek Budaörsre. 1 főt vagy csomagot szívesen elviszek/hozok, ha kell valakinek segítség....
Útvonal oda: Baja - M6 - Budaörs
Útvonal vissza: Budaörs - M6 - Dunaújváros - Kalocsa - Baja
Indulás: 8:00
Érkezés: 13:30
Sziasztok!
Jövő hét szombat (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombat (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Gyula békécsaba környékén keresek hölgyet kor nem számít
Sziasztok
Van Szegeden olyan pár/esetleg fiatal pasi aki(k) a jövőheten induló SZIN első napja után csatlakozna egy közös játékra a ligetbe egy 40 es párhoz, vagy estleg bent a fesztiválon.. . Privat üzi.
Van Szegeden olyan pár/esetleg fiatal pasi aki(k) a jövőheten induló SZIN első napja után csatlakozna egy közös játékra a ligetbe egy 40 es párhoz, vagy estleg bent a fesztiválon.. . Privat üzi.
Sziasztok ! Nővel , hölgyel ismerkednék ,beszélgetnék !
Egy kedves,normális srác vagyok.
Egy kedves,normális srác vagyok.
Ha szereti a párod holnap délután megtöltöm rendesen.
(Ez egy válasz Tibi001 üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 09:32

Sziasztok!
Párom kényeztetésére keresünk ápolt, megbizható férfit.
Szarvas környékén kersem keményen baszó jó méretű akt vagy bi barátom. Hely ,diszkréció kell. Utazni tudok.
Házibulit szerveznèk Kecskemèten csakis szinglik.
Minden korosztálynak.
Minden korosztálynak.
Sziasztok, kecskemet vagy kornyekben rendszeres sexpartnert keresek, kortol es alkattol fuggetlen, lanyok irjatok batran

Sziasztok, kecskemet vagy kornyekben ma egesz nap barmiben benne lennek, irjatok

Sziasztok!
Kecskemét és környékén hölgy vagy pár?
Gondolok nagyon ritka de esetleg olyan pár aki cuckold vagy cuckold creampie kedvelő?
Kecskemét és környékén hölgy vagy pár?
Gondolok nagyon ritka de esetleg olyan pár aki cuckold vagy cuckold creampie kedvelő?
milyen helyzet?
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecen gangbang party 08.21-én 17.00-21.00 ig! 4-5 + 50-s pasit keresünk,nagy intimmel!( 19 cm -től!)
Sziasztok kedden 15.én reggel-délelőtti órákban indulnék ötös út M5 Kecskemét 44es út Cserkeszölőig, ha esetleg valaki vagy valakik arra tartanak szívesen elviszlek, vagy útközben is felvehetlek. Írj privátba ha érdekel. Ha a négyesen mennél Szolnok felé az is megoldható mert a reptér környékéről indulok.
Párt keresünk 4s gabalyodásra
kar hogy nem vagyok szegedi
(Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 11:42

Sziasztok. Szeged környékén keresünk!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Pénteken megyek Budaörsre. 1 főt vagy csomagot szívesen elviszek/hozok, ha kell valakinek segítség....
Sziasztok. Szeged környékén keresünk!
Sziasztok,formás hölggyel randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok!