Sziasztok!
Holnap estére valaki vagy valakik ?
Semmi jónak nem vagyok az elrontója
Holnap estére valaki vagy valakik ?

Semmi jónak nem vagyok az elrontója
Sziasztok hétvégére keresünk gyula környéki pasit,utazni tudj!Aútos kaland
valaki hétköznapokon, kecskeméten, esetleg a délelőtti vagy kora délutáni órákban szopatna?
vagy dugna is akár? :P

Sziasztok!
Hölgyek jelentkezését keresném,szervezés alatt álló gangbang bulihoz Szegeden!
Egyenlőre olyan hölgyek érdeklödését várom akiket érdekelne egy ilyen összejövetel!
Csak Hölgyek mert a férfiak számát a hölgyek létszámához igazítjuk!
Előre is köszönöm!
Hölgyek jelentkezését keresném,szervezés alatt álló gangbang bulihoz Szegeden!
Egyenlőre olyan hölgyek érdeklödését várom akiket érdekelne egy ilyen összejövetel!
Csak Hölgyek mert a férfiak számát a hölgyek létszámához igazítjuk!
Előre is köszönöm!
Gyulán nyaraló párral kalandoznek.
Sziasztok.
Bács Kiskun megye Déli részéről szeretnék ismerkedni hölggyel, vagy párral. Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba. Mindenkinek élményekben gazdag ismerkedést kívánok.
Bács Kiskun megye Déli részéről szeretnék ismerkedni hölggyel, vagy párral. Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba. Mindenkinek élményekben gazdag ismerkedést kívánok.
Sziasztok
Van Szegeden olyan pár /fiatal srác aki a Jövőheten induló SZIN első napja után csatlakozna egy közös játékra 40 es parhoz a ligetbe estleg bent a fesztivál területén. Privát üzenet
Van Szegeden olyan pár /fiatal srác aki a Jövőheten induló SZIN első napja után csatlakozna egy közös játékra 40 es parhoz a ligetbe estleg bent a fesztivál területén. Privát üzenet
Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem hosszabb távra.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Kecskeméten, hetero alapon kereshettek a földi jóra.
Péntek délelőtt pár, hölgy? Szabadidő kellemes eltöltésére!

párokat fogadnék hétköznap, hétvégén, kizárólag hetero alapon. helyem van
Szarvas és környéke. Kemény vastag farkad kényeztetném. Helyem nincs ,utazom hozzád.
bekes megyebol van valaki?? helyem van de utazom is
Sziasztok ilyenkor sajnálom hogy nem Szegedi vagyok főleg ha lenne szimpátia. Robi
(Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 11:42

Sziasztok. Szeged környékén keresünk!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Bocsi nem ide akartam írni
(Ez egy válasz Robesz88 üzenetére (2023. 08. 16. szerda 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 16. szerda 17:36

Sziasztok ilyenkor sajnálom hogy nem Szegedi vagyok főleg ha még szimpátia is lenne. Robi
Sziasztok ilyenkor sajnálom hogy nem Szegedi vagyok főleg ha még szimpátia is lenne. Robi
(Ez egy válasz idealis üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 14:34

Pénteken megyek Budaörsre. 1 főt vagy csomagot szívesen elviszek/hozok, ha kell valakinek segítség....
Útvonal oda: Baja - M6 - Budaörs
Útvonal vissza: Budaörs - M6 - Dunaújváros - Kalocsa - Baja
Indulás: 8:00
Érkezés: 13:30
Útvonal oda: Baja - M6 - Budaörs
Útvonal vissza: Budaörs - M6 - Dunaújváros - Kalocsa - Baja
Indulás: 8:00
Érkezés: 13:30
Sziasztok!
Jövő hét szombat (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombat (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Gyula békécsaba környékén keresek hölgyet kor nem számít
Sziasztok
Van Szegeden olyan pár/esetleg fiatal pasi aki(k) a jövőheten induló SZIN első napja után csatlakozna egy közös játékra a ligetbe egy 40 es párhoz, vagy estleg bent a fesztiválon.. . Privat üzi.
Van Szegeden olyan pár/esetleg fiatal pasi aki(k) a jövőheten induló SZIN első napja után csatlakozna egy közös játékra a ligetbe egy 40 es párhoz, vagy estleg bent a fesztiválon.. . Privat üzi.
Sziasztok ! Nővel , hölgyel ismerkednék ,beszélgetnék !
Egy kedves,normális srác vagyok.
Egy kedves,normális srác vagyok.