Sziasztok! Ma estére keres 26/28 éves fiatal házaspár , párt maga mellé!
Nő:165cm 68kg vörös göndör haj
Férfi : 190cm 95 kg magas rövidhajú szakállas
Fogadni tudunk csak.

Nő:165cm 68kg vörös göndör haj
Férfi : 190cm 95 kg magas rövidhajú szakállas
Fogadni tudunk csak.
Sziasztok,formás hölggyel randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Pasit vagy párt kerestek?
(Ez egy válasz onlyacouple üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 23:11

Sziasztok! Szeptember 14-17 között Gyulán leszünk a Corvin hotelben, kicsit megszinesítenénk ezt a pár napot

Szegedi meleg pár ismerkedne más pasikkal - párokkal közös kalandok reményében

Sziasztok! Szeptember 14-17 között Gyulán leszünk a Corvin hotelben, kicsit megszinesítenénk ezt a pár napot

keresek
(Ez egy válasz Kicsi79 üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok esetleg valaki kölcsönös örömszerzés akár a szabadban egy sötét eldugott vagy kevésbé eldugott helyen egy kis pipa,dugás ? Hölygek travik crossdresserek előnyben !!!
Te masszírozol?Vagy masszőrt keresel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 14:54
Törölt felhasználó (4643612)

kecskeméti masszőr esetleg?
Ma is kint lesztek?
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 12:49

Zola x volt azt irta mellettunk ment el, volt még egy fura biciklis is aki ott körözött világítás nélkül. Most viszont ki van kint az algyői nudin? Mert a hidrol lattuk hogy többen vannak a parton illetve Tiszába, visszafele lenézünk
Szombat és Vasárnap, Mórahalom Colosseum Hotelben örömmel lesnék meg párokat! Tartózkodik valaki ezekben a napokban a hotelben?
kecskeméti masszőr esetleg?
Szombat este csatlakoznék egy párhoz Csongrád megyében. Ápolt, diszkrét vágyakkal teli férfi vagyok.
Üzenet ,email ,viber.
Üzenet ,email ,viber.
Zola x volt azt irta mellettunk ment el, volt még egy fura biciklis is aki ott körözött világítás nélkül. Most viszont ki van kint az algyői nudin? Mert a hidrol lattuk hogy többen vannak a parton illetve Tiszába, visszafele lenézünk
(Ez egy válasz lacko101810 üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerettem volna menni de sajnos nem tudtam...
(Ez egy válasz lacko101810 üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki Kecskeméten?
sziasztok bekes megyei igenyes pasi vagyok helyem van de utazom is not part keresek
Sziasztok!
Hétvégre keresnék partnert bi alapon, ha lehet uni-t.
Hely elvileg megoldott lesz. Némi szimpátia, diszkréció elengedhetetlen.
Hétvégre keresnék partnert bi alapon, ha lehet uni-t.
Hely elvileg megoldott lesz. Némi szimpátia, diszkréció elengedhetetlen.
Valaki volt?
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2023. 08. 23. szerda 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 14:47

Ma stratol a SZIN fesztival
Egy 40 es pár fiatal fiúkkal vagy párokkal ismerkedne a mai fesztivel ideje alatt vagy hajnali 1 - 2 ora közt játszana a ligetben...
Privát üzenet
Egy 40 es pár fiatal fiúkkal vagy párokkal ismerkedne a mai fesztivel ideje alatt vagy hajnali 1 - 2 ora közt játszana a ligetben...
Privát üzenet
Szopnék ma,de dugható is vagyok..
50-60-as érett házaspárt keresek Csongrád Megyéből, ahol a hölgy szeretné ha ketten kényeztetnék, rendszeres és állandó partneretek lennék. Maximálisan ápolt, sportos és egészséges hapsi vagyok, lakás, kocsi van. Írjatok bizalommal egy privit nekem.