merre vagytok?
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2023. 08. 26. szombat 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délutántól,Mórahalom Colosseum Hotelben olyan párokat lesnék akiket izgat ha nézhetik őket!
Vasárnap délutánig tartózkodom ott.
Vasárnap délutánig tartózkodom ott.
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 43 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen is a másik végén lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen is a másik végén lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Hétfőn délelőtt szopásra kész farokkal várom a jelentkezőket ... Hely van utazni kellene . Csak te szopsz előre szólok!! Olyan írjon aki eljön és beleverhetem a szájába ..
Békés megye?
Gyula, Békéscsaba környékén keresek diszkrét hölgyet diszkrét kapcsolatra!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Telt nővel ismerkednék.
Most délelőtt kalocsa fele lenne e nő vagy par akit let dugni ,vagy ha valaki tud az is jo
Kecskemét melletti othonomba ma estére párokat fogadok bulizgatni akár csak nézőnek is 40+jó megj ffi
Szeged mellett szopnék vagy kiverném de dugható is vagyok hely van.
SZIN-en par?
Nagy faszú barátot kersek kalandra. Gyoma,Szarvas. Hely nincs,utazom. Cumiználak.
Sziasztok! Szegeden keresnék bi vagy leszbi csajt, szimpla örömszerzésre
Párok kérlek ne írjanak. (23 éves vagyok)

Hétvégén Makón pár, hölgy?
Szombat és Vasárnap, Mórahalom Colosseum Hotelben örömmel lesnék meg párokat! Tartózkodik valaki ezekben a napokban a hotelben?
Algyőn van esetleg valaki?
Szia ! Itt a hétvége,tele a farkad,dagad a vágytól. Finoman leszopnálak. Meg is dughatsz,vadabbúl is. Irj ha van helyed. Utazni tudok.Békés megye.
Kecskemét környéki párhoz csatlakoznék kellemes kalandra
Holnap késő este Kecskeméten vállalom hogy leszoplak torkondughatsz akár pisiszex is lehet Írj privát részletekért