Házas/pár/-t keresek Csongrád megyéből, ahol a hölgy tag férfi párja szeretne szopni is, amit én is viszonoznék, de csak is 3-as felállásban, szóló hapsi nem érdekel.
Lakás kocsi van, így utazni és fogadni is tudok, ápoltság oda-vissza elvárt, privit várok.
Lakás kocsi van, így utazni és fogadni is tudok, ápoltság oda-vissza elvárt, privit várok.
Sziasztok, hétvégére keresek elhanyagolt nőt, vagy párokat kor alkat mellékes
Ma lajosmizsén vagyok írj.
(Ez egy válasz korpacsi üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 31. csütörtök 10:31

Ma kb 12:00 és 16:00 között, Lajosmizsén szopnék, esetleg dugatnám is magam.
Helyem lesz, anál csak gumival. :P
Ma kb 12:00 és 16:00 között, Lajosmizsén szopnék, esetleg dugatnám is magam.
Sziasztok
Kecskemét környékén keresek elhanyagolt idösebb hölgyeket,akik élvezik ha jol kinyalják .23vagyok irj ha érdekel .
Kecskemét környékén keresek elhanyagolt idösebb hölgyeket,akik élvezik ha jol kinyalják .23vagyok irj ha érdekel .
Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van diszkréció fontos de dugható is vagyok
Sziasztok!
Kezdő pár keres 25 - 40 év közötti párt hétvégi időtöltésre, Bács megyében. Apartmanos jakuzzizásra jó hangulatú iszogatásra,lazításra gondoltunk ha úgy alakul közös szexre, szimpátia esetén párcserére is.
Kezdő pár keres 25 - 40 év közötti párt hétvégi időtöltésre, Bács megyében. Apartmanos jakuzzizásra jó hangulatú iszogatásra,lazításra gondoltunk ha úgy alakul közös szexre, szimpátia esetén párcserére is.
bekes vagy szolnok megyebol van valaki/? helyem van bekes megyebe de utazom is
Bárcsak a te inger küszöbödett sem érte volna el.
(Ez egy válasz Yukka23 üzenetére (2023. 08. 30. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 30. szerda 14:45

Pontosítsunk. Az itt levő lányoknak, nőknek a hozzászólások jelentős része meg sem közelíti az ingerküszöbét.
Szia ! Szívesen cumiztatlak !
(Ez egy válasz csizmáskandúr8 üzenetére (2023. 08. 29. kedd 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 29. kedd 20:33

gyula közelében keresnék olyan férfit aki rendszeresen cumiztatna
Az meg a másik, ha túl öreg, vagy hízó súlyban van. Olyanok ne is olvassák.
(Ez egy válasz Yukka23 üzenetére (2023. 08. 30. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 30. szerda 14:45

Pontosítsunk. Az itt levő lányoknak, nőknek a hozzászólások jelentős része meg sem közelíti az ingerküszöbét.
Holnap kb 12:00 és 16:00 között, Lajosmizsén szopnék, esetleg dugatnám is magam.
sziasztok feleseget hasznalnek dugnek a ferje elott akit ez izgatná! hely kellene utazni tudok!
Kecskemét környéki kedves párhoz csatlakoznék kellemes kalandra
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 29. kedd 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 29. kedd 09:03
Törölt felhasználó (4700674)

Lányok nincsenek az oldalon, ha még nem tünt fel.
Sziasztok!
Holnap ismét leszek M4, M0, M1 vonalon, elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok ha gondoljátok írjatok! Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!
Holnap ismét leszek M4, M0, M1 vonalon, elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok ha gondoljátok írjatok! Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!

bekes vagy szolnok megyebol van valaki/? helyem van bekes megyebe de utazom is
Kecskemet-solt utvonalon szopatnek max 30-35eves korig csak keppel rendelkezok irjanak
Sziasztok!
Szarvason fogadnék gyönyörű wellnes nyaralómba parokat ..3- vagy 4 es kikapcsolódasra. Holnap és Penteken lenne aktuális. Itt alvás adott ..Jakkuzi szauna italozas nasi sex igényes kornyezetben.