Szájba,popsiba ,ahova és amennyiszer szeretnéd beleüríthetsz,erre keresek bi aktív,kíváncsi pasikat.
Feltöltött faszú sportos 40-es srác vagyok, házaspárt keresek ahol a feleséget használhatnám, a férj jelenlétében vagy tudtàval...
Sziasztok!
Ma este szívesen csatlakoznék egyedülálló hölgyhöz vagy párhoz Kecskemét és Szeged környékén.
Privátban várom az üzeneteket!
Ma este szívesen csatlakoznék egyedülálló hölgyhöz vagy párhoz Kecskemét és Szeged környékén.
Privátban várom az üzeneteket!
Mai várom sok szeretettel hölgyek párok,külön is férfiak társaságát egy jó kielégítő masszázsra meg amit szeretnétek.Kecskeméten kulturált helyem van! De az utazást is meg tudom oldani.Szép napot!
Sziasztok
Kecskemét szabadszállás környékén,kinyalnák idöseb puncikat.22 éves pasi vagyok.fizetnék is érte
Kecskemét szabadszállás környékén,kinyalnák idöseb puncikat.22 éves pasi vagyok.fizetnék is érte
sziasztok most 7végén raéro páorok vannak e itt akiket izgatna a férjet ha elotte dugjak meg a feleseget?
Kukkolós, enyhe érintkezős, simogatós szexre keresek egy párost
Kor nem számít. Helyem is van
Akár ma is

Kor nem számít. Helyem is van

Sziasztok 22 éves sportos pasi vagyok párhoz csatlakoznék a hölgy örömére de egyedüli lányokkal is ismerkednék
Gyoma és kör. Kemény faszút szopnék
Orosházán hölgyel vagy párral ismerkednék!
Sziasztok, parokkal vagy holgyekkel talalkoznek a lakasomon egy kis mokara.
Mai várom sok szeretettel hölgyek párok,külön is férfiak társaságát egy jó kielégítő masszázsra meg amit szeretnétek.Kecskeméten kulturált helyem van! De az utazást is meg tudom oldani.Szép napot!
Szeged környékén ma,análba,torokba üríteni vágyó aktív pasikat meglátogatnék.
Békés megyei Pár?
Sziasztok!
Fiatal sportos srác keres holnapra kalandot Szegeden és környékén
Párokhoz is szívesen csatlakozok
Fiatal sportos srác keres holnapra kalandot Szegeden és környékén

Párokhoz is szívesen csatlakozok
bekes vagy szolnok megyebol van valaki?? helyem van bekes megyeben de utazom is
28 éves pasiként 40-50 körüli nőkkel ismerkednék Békéscsabán és környékén
Szopnék ma szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció higiénia fontos de dugható is vagyok
Mai nap kora délutánra keresünk
Mai nap kora délutánra keresünk vagy kora estére
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2023. 09. 15. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)