Biztosan sok a jelentkező, de gondoltam szerencsét próbálok...
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2023. 09. 26. kedd 05:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 26. kedd 05:10

Nagy csődör csatlakozhat a Kis kancám hágásához a napokban egyik este
Szívesen lennék szülinapi ajándék...
(Ez egy válasz Bdsmbecca üzenetére (2023. 09. 24. vasárnap 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 24. vasárnap 07:02

Sziasztok! Ma van a születésnapja a feleségemnek, meg szeretném lepni egy potens 30-40 közötti férfival!
Feleség: 26 éves 168cm 68kg vörös göndör haj.
Feleség: 26 éves 168cm 68kg vörös göndör haj.
Szívesen ismerkednék, beszélgetnék veletek, természetesen, ha a szimpátia kölcsönös...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 23. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 23. szombat 12:30
Törölt felhasználó (4630312)

Sziasztok! Barátnőmmel 25-35közti Bács megyei srácokkal ismerkednénk, beszélgetnénk!
Ha az élet úgy hozza, a többi majd alakul! Ami fontos számunka, az a maximális diszkréció, és ápoltság!
Ha az élet úgy hozza, a többi majd alakul! Ami fontos számunka, az a maximális diszkréció, és ápoltság!

Ma is!
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Intelligens, diszkrét, masszírozni is szerető és tudó, hetero pasi Szeged-Békéscsaba-Szentes és környékén normális vagy vékonyabb alkatú lánnyal vagy ilyen hölgytagú párral ismerkedne. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Intelligens, diszkrét, masszírozni is szerető és tudó, hetero pasi Szeged-Békéscsaba-Szentes és környékén normális vagy vékonyabb alkatú lánnyal vagy ilyen hölgytagú párral ismerkedne. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Békés megye?Csak privi!
Nagy csődör csatlakozhat a Kis kancám hágásához a napokban egyik este
Solt és környékéröl keresnénk párt akár tartós baráti kapcsolatra is 50-es Bisex pár vagyunk privát üzenetet írj
Szegeden keresek ma vagy holnap hellyel rendelkező bi párt vagy férfit
Mai nap kora estére keresünk , helyünk van
Szerda-csütörtök, kora délelőtt kalandot keresünk Kecskeméten

Sziasztok!
Olyan párokat,vagy idősebb nőt keresek akiket lehet kukkolni.
Esetleg csatlakozni a hölgy örömére. Számomra a diszkéció nagyon fontos dolog! Igényes,ápolt 33-éves Baján elő férfi vagyok.
Olyan párokat,vagy idősebb nőt keresek akiket lehet kukkolni.
Esetleg csatlakozni a hölgy örömére. Számomra a diszkéció nagyon fontos dolog! Igényes,ápolt 33-éves Baján elő férfi vagyok.
Szia! Sajnos csak most olvastam. Érdekelt volna, esetleg ha lehetett volna még be is szálltam volna.
(Ez egy válasz Isti19 üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 21. csütörtök 01:27

Sziasztok Kiskunhalas környékén lene valaki aki egy autós kalandott végig kukolna .Péntek délelőtti órákban.
De kár hogy nem láttam hamarabb
(Ez egy válasz Isti19 üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 21. csütörtök 01:27

Sziasztok Kiskunhalas környékén lene valaki aki egy autós kalandott végig kukolna .Péntek délelőtti órákban.
Sziasztok, holnap (hétfőn) délután Békéscsabán vagy környékén ápolta jófej pár? Nő? Férfi? Helyen nincs de utazni tudok! Érezzük jól magunkat!
Szegeden keresek párt vagy hölgyet egy kellemes együttlétre
Csak komoly érdeklődők írjanak

Csak komoly érdeklődők írjanak
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Szegeden valaki ma délután?
Sziasztok! Ma napközben keresek partnert Kecskemét és környékén. Hölgyek,párok jelentkezését várom.
Olyan írjon aki tényleg megdugna többször,egy passzív popsit,jövő hét Szeged környéke,nyelem is mindet.