Tanácstalan nevü hőlgy szerintetek komoly,vagy kamu?
Tanácstalan nevü hőlgy szerintetek komoly,vagy kamu?
Sziasztok.Köszönöm az üzeneteket Szelinről és a felvilágosítást
Sziasztok
Holnapi napra keresek hölgyet ,aki szereti hajo sokáig nyalják.Kecskemét és környéke.Utazni tudok akár autos kaland is lehet.
Holnapi napra keresek hölgyet ,aki szereti hajo sokáig nyalják.Kecskemét és környéke.Utazni tudok akár autos kaland is lehet.
10.09-én keresek partnert délelőttre Szegeden. Vagy délutánra Kiskunfélegyházán.
Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció higiénia fontos de dugható is vagyok
Itt mindenki kamu , csak hogy meglegyen a létszám. Meg merem kockázatatni, hogy az oldal szerkesztői tartanak fenn kamu profilokat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 03. kedd 04:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 03. kedd 04:14

Törölt felhasználó (4709557)

16 éves korod óta itt vagy a GG n?
Tuti valós vagy te is........

Sziasztok!
Párommal 3as együttléthez keresünk biszex sportos srácot, akivel mind a kettőnk foglalkozna. Csak Szegedről, vagy annak minimális vonzáskörzetéből keresünk. Életkor: 25-45 között. Mi 35 közeli sportos pár vagyunk.
Párommal 3as együttléthez keresünk biszex sportos srácot, akivel mind a kettőnk foglalkozna. Csak Szegedről, vagy annak minimális vonzáskörzetéből keresünk. Életkor: 25-45 között. Mi 35 közeli sportos pár vagyunk.
Mert nem lehet valaki 16 évesen már érett a szexre?
Mesélj még nekem kérlek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 03. kedd 04:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 03. kedd 04:14

Törölt felhasználó (4709557)

Jelenleg független, hellyel rendelkező, igényes, sportos férfi vagyok.
Szegeden vagy a környékén ismerkednék.
Leginkább este 20, 21 óra után érek rá.
Szép napot mindenkinek!
Szegeden vagy a környékén ismerkednék.
Leginkább este 20, 21 óra után érek rá.
Szép napot mindenkinek!
Hétvégén pár a gyulai Corvin hotelben?
Sziasztok! Ma délutánra keresnék partnert.
Ma várom sok szeretettel hölgyek párok,külön is férfiak társaságát egy jó kielégítő masszázsra meg amit szeretnétek.Kecskeméten kulturált helyem van! De az utazást is meg tudom oldani.Szép napot!
Kecskeméti párhoz csatlakoznék kellemes játékra
Tuti valós vagy te is........ (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 02. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 02. hétfő 18:54

Tuti valós vagy te is........ (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 02. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1453422)

Hali
lányként lánnyal keresnék egyéjszakás kalandot Szegeden. Biszex vagyok, 23 éves. Diszkréció részemről 100%

Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Oktober 22.-n Gyoprosfurdon leszunk pihenni, a thermalban vagy szunaban pasival vagy parral ismerkednenk

Most valaki ?
Kecskemét, hetényi pihenőben keresek alkalmi biszex havert, diszkrét talalkozásra!
Kocsim van!
Kocsim van!
Hali
lányként lánnyal keresnék egyéjszakás kalandot Szegeden. Biszex vagyok, 23 éves. Diszkréció részemről 100%