Ma kora délután szopnék
Párokat hölgyeket keresek! Jelenleg szóló Pasiként. Töltsünk el egy kellemes estét gyönyörű környezetben .jakkuzival szaunaval Maximális diszkréció alap. Önzetlen igényes férfi vagyok kellemesen szoktak csalódni bennem..mint külsőleg s főleg belsőleg. Várom kedves izgalmas szex partnerem, nagyon szép igényes weelnes hotelembe fogadlak mikor nincs vendég.
Békéscsabán masszázst vállalok férfiaknak!
Sziasztok,csinos hölgy társasága lennék laza,hosszabb kapcsolatban.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Két pasi péntek estére párt-lányt keres. Üzenetet privátban!
Sziasztok.Valami infó még Szelinről aki tud?Komoly hirdető? Megbízható?
Sziasztok.Valami infó még Szelinről aki tud?Komoly hirdető? Megbízható?
Sziasztok. Szegeden keresünk!
Terhes feleségem részére keresünk!!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk, cuckoldra(párommal kettesben lenne a plusz fél).
Terhes feleségem részére keresünk!!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk, cuckoldra(párommal kettesben lenne a plusz fél).
Sziasztok. Kecskeméten keresek érett hölgy partnert, kis játszadozásra. Nem szex, inkább kölcsönös kényeztetésre .Helyem van. 35 éves férfi vagyok.
Sziasztok 26-eves fiatal srác vagyok és most jelenleg baján tartozkodok, szívesen ismerkednek

sziasztok van e itt olyan pasi akit izgatná ha elotte használjál a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok hölgy esetleg pár Bács Kiskun? utazni tudok.
Diszkrét, tapasztalt, jó erőnlétben lévő úriemberként szívesen ismerkedek hölgyekkel és párokkal. Baja és környéke előnyben, de távolabbra is könnyen utazok.

Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció higiénia fontos de dugható is vagyok
Szeged, tv torony kiserdő valaki ma 9-10 között?
Te mit szólsz be másoknak?
Honnan tudod milyen élethelyzetben van épp? Nem tetszik lépj tovább! Amúgy meg ne magyarázz, mert te meg "hetero" létedre férfiakat is keresel az adatlapod szerint! Maradjunk annyiban, hogy az gázabb, minthogy valakinek nincs helye!
Húzzál bőrt a fogadra bohóc!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 10. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 10. kedd 17:27

Törölt felhasználó (4604022)

Ta a híd alatt laksz hogy nincs hely?
Békéscsabán masszázst vállalok férfiaknak. 2 opció :teljes test 45 perc, csak hát 25 perc.
Van olyan érett nő aki levenné a bugyiját előttem hogy televerjem?...
Kecskeméten ma délután keresnék hölgyet kellemes időtöltéshez. Autoval leszek.
Sziasztok.Egyedül maradtam sajnos.Partnereket keresek közös örömökre.41 èves 18/5 intim mèrettel rendelkező dohányzó fèrfi vagyok.Várom Bèkèscsaba ès környékén párok vagy szóló hölgyek jelentkezését privát üzenetben.Diszkrèció adott, ès elvárt.Anyagiak kizárva!!!