Sziasztok! Kecskeméten és környékén ismerkedne valaku,valakik egy 40es pasival?
Kecskemét Dabas környéke párokkal ismerkednék…
Csongrád és környékén hölgyel ismerkednék
Sziasztok! párok vagy hölgyek keresek!utazni tudok!fontos dicracio!
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra..Igényeség és legyetek normálisak!! Barátság kialakulása lényeg számomra.Házibarátja lennék hosszú távra!!!
Sziasztok! Masszírozni is tudó és szerető, diszkrét, intelligens pasi csinos, nem duci lánnyal ismerkedne. Privátot kérnék. Köszönöm!
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Ma este csatlakoznék heteró párhoz, Kecskemét,Cegléd,Szolnok vonzáskörzetében
Kortól függetlenül.
Kortól függetlenül.
Kecskemét és környékén keresem szép farkú partnerem, aki elé letérdelhetek.

Sziasztok! Békéscsabai (vagy környékbeli) hölggyel ismerkednék, kb korombelivel. Nem feleséget keresek, de nem lenne ellenemre, ha egy szexkapcsolatnál magasabb szintet sikerülne elérni. Ebből kifolyólag előny a függetlenség, én is az vagyok. Ha van ismerkedésre nyitott hölgy, adjon füstjeleket, és vegyük fel a kapcsolatot. Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!

Kecskemét valaki holnap délelőtt?Párok esetleg?
Kecskeméten keresek szexkapcsolatot 50-es sármos aktív pasi.
Kecskemét környéki párhoz csatlakoznék kellemes kalandra
Üdv! Ma este akinek van kedve szívesen találkoznék párral, hölggyel.
Csabán partnert keresek
Sziasztok. 32 éves fotós E.v. vagyok. Szeretnék komolyabban elmélyülni az erotikus fotozás terén. Ezért várnám párok, hölgyek jelentkezését fotózásra.Volt már pár, de még szeretnék gyakorolni. Helyem nincs, viszont hellyel nem rendelkezem, lehet ruhában, ruha nélküli, akár páros fotózás is, ha viszont titeket az hoz lázba, ha mások előtt szexeltek, az sem probléma. Aktust is fotóztam már amennyiben szertnétek élni a dologgal, keressetek privátban
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
sziasztok vannak e itt olyan pasik akik elott használhatnám a feleseget s akit ez izgatná?
Puncit nyalnék a környéken

Párokkal egymás előtti szexre,pasikkal az adatlapunk alapján ismerkednénk.
Tényleg csak olyan írjon már légyszi aki megfelel a keresésünknek,és komolyan is gondolja!!!!!
KAMUS emberekkel Dunát lehetne már rekeszteni már unalmas........
Tényleg csak olyan írjon már légyszi aki megfelel a keresésünknek,és komolyan is gondolja!!!!!
KAMUS emberekkel Dunát lehetne már rekeszteni már unalmas........