Sziasztok! Ma este valaki/valakik Kunfehertón? Helyem van!
Sziasztok !
Bekesmegyebol keresunk lanyt vagy part 22-33 kor-ig
Bekesmegyebol keresunk lanyt vagy part 22-33 kor-ig
Holnap 21-én délelőtt hmvhelyen egy kemény és ágaskodó szép farkat spriccelésig masszíroznék, olajos masszázzsal /szopni nem szopok, és nekem sem kell/ csak enyhe bi. részemről.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, és privit várok.
Kölcsönös masztiban is benne vagyok.
Ma este esetleg ráèrő Pár vagy Hölgy akihez csatlakozhatnèk?! Ápolt,igènyes, srác vagyok. Többes tapasztalattal rendelkezem

Szegedi diszkrét férfiként keresem hármas szexkapcsolatra egy nyitott pár ismeretségét.
Sziasztok! Holnap délután szabad vagyok! Csatlakoznék, hölgyhöz, párhoz. Minden jóban benne vagyok, Diszkréció, higénia adott, és el várt! 32 éves átlagos testalkatú férfi vagyok. Helyileg Kecskeméten!
40+ házaspár vagyunk jövő héten pénteken,szombaton fogadnánk párt Szabadszálláson de utazni is tudunk párcsere enyhe női bi ok
Orosházán most egy kedves hölgy társasága jól esne. 46 éves fiú vagyok.....
Sziasztok! Kistelek és környékén meg mindig keresünk több férfit ( összeszokott párost) vagy párt , helyünk van!
Fiatal szexi feleség, mindenre nyitott házaspár!

Fiatal szexi feleség, mindenre nyitott házaspár!

Ismerkednék egy kedves párral, hosszútávú baráti kapcsolatra
Akár mindkét fél örömére

Akár mindkét fél örömére

Privi?
(Ez egy válasz freeszex3 üzenetére (2023. 10. 18. szerda 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Masszázsra és egyéb izgalmas dolgokra átlagos vagy vékonyabb alkatú, megbízható lányt keresek a környéken mobilis, jóképű, intelligens pasiként. Diszkréció, orgazmusok és az élmény garantált
Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődésed.
Masszázsra és egyéb izgalmas dolgokra átlagos vagy vékonyabb alkatú, megbízható lányt keresek a környéken mobilis, jóképű, intelligens pasiként. Diszkréció, orgazmusok és az élmény garantált

sziasztok feleseget kényeztetnék használnék a férje elott akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudnek!
Holnap 19-én délelőtt hmvhelyen egy kemény és ágaskodó szép farkat spriccelésig masszíroznék /szopni nem szopok, és nekem sem kell/ csak enyhe bi. részemről.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Szopnék Kecskeméten
Ha érdekel írj… kanos pasik előnyben!
Szopnék Kecskeméten
Ha érdekel írj… kanos pasik előnyben!
Sziasztok holnap dèlelőtt szegeden vagy vonzaskörzetèben szivesen összefutnèk hölgyel vagy párral. Diszkrèt ápolt 40 es pasikènt.
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
sziasztok!
párral ismerkednénk Békéscsaba és környéke 27/29 évesek vagyunk írjatok privibe
párral ismerkednénk Békéscsaba és környéke 27/29 évesek vagyunk írjatok privibe