Van valaki aki fiatal férfi partnert keres a hétvégére?
Párokat keresünk holnap estére helyünk van iszogatás buli sex 40 felett
Sziasztok! 20-as fiatal srác ismerkedne heteró alapon nőkkel, párokkal átlagos 17-es mérettel utazni tudok országosan privátban írjatok!
Intelligens, megbízható,masszírozni is tudó és szerető pasi nem átlagos dolgok kipróbálásához lány partnerét keresi. Privátot kérnék. Köszönöm!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Holnap délután hmvhelyen egy kemény és ágaskodó szép farkat spriccelésig masszíroznék, olajos masszázzsal, csak enyhe bi. részemről.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, és privit várok.
Kölcsönös masztiban is benne vagyok.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, és privit várok.
Kölcsönös masztiban is benne vagyok.
Holnap délután hmvhelyen egy szép kemény ágaskodó farkat egy olajos masszázzsal spriccelésig kényeztetnék.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van.
Privit várok.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van.
Privit várok.
Üdv,a mai naptól vasàrnapig a gyulai Corvinban leszünk,ha esetleg hasonló pàr lenne innen,szívesen ismerkednènk.
Péntek este közös farok kiverés, előny ha helyed van, illetve hölgy partnered előtt is mehet ha igény van rá.
A mai, holnapi, hétvégi napokra keresek hölgyet vagy párt hetero alapon Kecskemét környékén! Nyaláscentrikus, jófarkú srác vagyok!
Kölcsönös Orál Kalocsa környékén ?
Valaki egy szopásra ma szegeden a szabadban ?
Kunszentmiklós környékén keresek helyel rendelkező partnert! Esetleg párt!

Érett nagymellű hölgy Szegeden????
Szép Napot,formás hölgy partnere lennék hosszabb távon.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok
Egyedülálló, jófej, igényes srácként csatlakoznék idősebb párokhoz, nőkhöz. Hármasban és cuckoldban tapasztalt vagyok, helyem van.
Egyedülálló, jófej, igényes srácként csatlakoznék idősebb párokhoz, nőkhöz. Hármasban és cuckoldban tapasztalt vagyok, helyem van.
Péntek,Szombatra keresünk párokat vagy 30alatti fiút helyünk van Kecskemét mellett
Szekszárd Csörge tó ma délelőtt valaki(k)?
Szegeden fiatal srác csatlakozna hölgyhöz,vagy párokhoz! Édeshárnasban van tapasztalatom

Ma Szegeden keresek férfit vagy párt!